Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become i København

Dit digitale marketing bureau i København

Become har vores københavner-afdeling beliggende midt i København.

Become København finder du Bag Elefanterne 1 i en fantastisk historisk bygning centralt i København. Placeringen i Carsbergbyen er klos op ad Søndermarken (nice til walk-and-talk). Det er nemt at komme til med offentlig transport, og så har vi selvfølgelig også en parkeringsplads til dig, når du kigger forbi til en kop lækker kaffe eller en sodavand.

Vi oplever, at vi får lagt et ekstra lag på vores relation til kunder, når vi er en kort gå-, cykel- eller køretur væk. Det bestyrker den gensidige tillid, at man kan mødes i den fysiske verden, hvis situationen kræver det. Generelt er vi tilhængere af, at vi har et tæt samarbejde, da det skaber de bedste resultater.

Vi lover selvfølgelig at levere vores bedste, men jo tættere relation og jo mere gennemsigtighed, desto større er chancerne for, at vi sammen når de mål, vi i fællesskab har sat os.

Fra den spæde start er kontraktindgåelsen simpel; vi har ingen lange bindingsperioder, så hvis du mod forventning ikke er tilfreds, så kan du nemt smutte igen, men det forventer vi selvfølgelig ikke at du gør.

Mange bureauer benytter sig af spindelvævskontrakter med op til 5 års binding, så vær blot opmærksom på det, når de lover guld og grønne skove. Vi har overtaget en masse kunder, hvor det i bedste fald har været en kamp at rive sig løs af deres bundne kontrakt og i worst case umuligt.

Du er mere end velkommen til at læse vores referencer fra nuværende og tidligere kunder her.

Den digitale verden udvikler sig med hastige skridt, så hvad du vidste i går, kan være forældet i morgen. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men pointen er, at vi altid sørger for at være opdateret på det nyeste og det smarteste, samtidig med at vores beslutninger hviler på mange års erfaring. Vi er flere specialister på hvert felt, og med en god kollegial ånd i firmaet, drager vi stor fordel af at kunne trække på hinandens idéer og kompetencer, så vores arbejdsmiljø er meget sjovt, seriøst og lærerigt. Det skaber kæmpe værdi for os, og denne værdi skulle gerne smitte af på jer. Sidst men ikke mindst, så kunne alt det her ikke lade sig gøre, uden en urimelig god kantineordning.

 

Leder du efter et marketing bureau i København?

Vi kan være din hjælpende hånd et par timer om måneden, eller du kan overlade al din digitale markedsføring til os. Valget er dit.

Den digitale verden udvikler sig med hastige skridt, så hvad du vidste i går, kan være forældet i morgen. Det er selvfølgelig en sandhed med modifikationer, men pointen er, at vi altid sørger for at være opdateret på det nyeste og det smarteste, samtidig med at vores beslutninger hviler på mange års erfaring. 

Vi er flere specialister på hvert felt, og med en god kollegial ånd i firmaet, drager vi stor fordel af at kunne trække på hinandens idéer og kompetencer. Det skaber kæmpe værdi for os, og denne værdi skulle gerne smitte af på jer.

Vi har også kontorer i Aarhus og Holstebro

Bag Elefanterne 1
1799 København V