Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become i Aarhus

Dit lokale digitale marketing bureau i Aarhus

Become Aarhus er placeret i Aarhus N. Tilpas tæt på byen til vi kan tage en taxa ind til fredagsbar, men langt nok ude til at vi har parkeringspladser lige ved døren og ikke skal holde i kø hver morgen.

Become Aarhus ligger på Skejby Nordlandsvej 309 i Skejby. Det er nemt at komme hertil fra motorvejen E45 – både fra nord og syd – og bybussen kører direkte til hoveddøren. Så der er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en lækker kop kaffe. Vi tilbyder gerne en kop fra vores espresso maskine, der kan lave alt lige fra lækker latte til stærke espresso shots. Er du ikke til kaffe, er vores køleskab også altid fyldt med ene gode sager. 

I vores store, lyse og lækre kontorlokaler og møderum er der rig mulighed at afholde sparrings-,  arbejds- eller rappoteringsmøder. Hvis vejret tillader det, kan vi også side i vores lukkede og super hyggelige gårdhave. I pausen kan vi snuppe et slag bordfodbold eller bordtennis, så tankerne og kroppen bliver sat godt i gang efter. Men du skal lægge dig i selen – for vi elsker at vinde 😉

Det er i Aarhus vi afholder vores årlige sommerfest. Her er alle inviteret, så uanset om du er kunde, svigerfar eller nabo – så er alle velkommen. Vi hygger med fadøl og drinks, mad, snacks og musik til langt ud på aftenen.

Leder du efter et marketing bureau i Aarhus?
Vi kan være din hjælpende hånd et par timer om måneden, eller du kan overlade al din digitale markedsføring til os. Valget er dit.

Hvis du giver os ansvaret for den brede palette af din markedsføring, dår du tilknyttet flere konsulenter, som hver er dygtige inden for netop det område, du ønsker det…. f.eks. Google, paid social eller det mere tekniske inde bagerst i skærmen.

Du vælger selv, hvornår du vil med på toget og hvornår du gerne vil af. Måske vil du gerne være med til udarbejdelse af strategien, men helst slippe for det tekniske. Måske vil du selv skrive teksterne, men ikke opsætte grafikken? Alt er muligt, du bestemmer selv, hvor meget arbejde du selv vil lave, og hvor meget vi skal hjælpe dig med – nemt!

Vi har også kontorer i KøbenhavnRoskilde og Holstebro

Become Aarhus
Skejby Nordlandsvej 309
8200 Aarhus N