Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Workshops

Tag dig tid til at blive klogere
Kommunikation og markedsføring
Skræddersyede workshops

Giv dig selv tid og rum til at blive klogere på dig selv og dine udfordringer. Hos Become tilbyder vi workshops i kommunikation og markedsføring. 

Alle workshops bliver opbygget, så de passer til dig og dine behov. Fælles for dem er, at vi stikker lidt til dig, kommer med vores pointer og plukker din hjerne for viden og holdninger. 

Målet er, at du går fra workshoppen med ny inspiration, viden og energi. Forhåbentligt har vi også givet dig lidt at tænke over …

Virksomheder, der stoler på vores service

Oplæg og undervisning

Nogen gange er det en rigtig god idé at få hjælp af nogen udefra, hvis du har udfordringer med din strategi eller dine arbejdsopgaver. Som konsulenter er det altid vores opgave at rådgive og udfordre vores kunder, så vi når frem til de bedst mulige resultater.

Om vi kalder det sparringssessioner, workshops eller undervisning, er ikke det vigtigste for os. Det vigtigste er, at vi sammen bliver klogere. Og det smarte er, at når vi deler ud af vores viden – så bliver vi også selv bedre specialister. 

Samarbejdspartnere

Hos Become har vi lang erfaring med at undervise i markedsføring, annoncering og sociale medier. Vi har siden 2013 undervist i samarbejde med bl.a.:

Google

Bigum & Co

IVÆSKT

Google Succes Online

Lederne

iba Erhvervsakademi Kolding

Erhvervshus Midtjylland


Skal vi tage en snak? 

En god workshop starter altid med en god forventningsafstemning. Hiv fat i os og lad os tage en snak om, hvad du har brug for. 

Vi åbner i hvert fald gerne op for posen med erfaringer, tips og tricks for at du, dine chefer eller kollegaer kan optimere jeres markedsføring på bedste vis.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner