Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

WordPress udvikling

Brug WordPress til din hjemmeside
WordPress-udvikling
Webudvikling og webdesign

WordPress er den enkleste og mest populære måde at oprette sin egen hjemmeside eller blog på. Det er billigt, brugervenligt og giver mulighed for løbende optimering.

Vil du have flyttet din nuværende hjemmeside fra et andet CMS til WordPress? Vil du have optimeret din eksisterende WordPress-hjemmeside? Eller har du brug for hjælp til et nyt projekt?

Hos Become er vi specialiserede i WordPress og har mange års erfaring med udvikling, vedligeholdelse, optimering og design.

Virksomheder, der stoler på vores service

Derfor arbejder vi i WordPress

Der er mange gode grunde til at vælge at arbejde i WordPress. Her har vi listet de største fordele op:

  • WordPress er en gratis open source-software. Det betyder, at selvom du bliver nødt til at betale lidt for hosting, så behøver du aldrig at betale for at bruge WordPress-softwaren. 

  • Det er verdens største CMS. Det vil sige, at der hele tiden bliver udviklet på systemet med forbedringer og større sikkerhed.

  • Der er mange muligheder for udvidelser – også kaldet plugins – der giver mulighed for mere funktionalitet. Det er lettere og billigere end at skulle kode ting fra bunden. Du kan eksempelvis bruge WooCommerce til at lave din egen webshop.

  • WordPress er let at bruge. Vi underviser dig gerne i at bruge din hjemmeside, så du ikke er afhængig af andre.

  • Gode muligheder for SEO-arbejde. Som SEO bureau tilbyder vi et søgemaskineoptimeret design.

Webdesign skal formidle dit budskab

Der er mange faktorer, der spiller ind, når det handler om at bygge og vedligeholde en god hjemmeside.

Det er derfor vigtigt at behandle en ny hjemmeside som en investering, og ikke bare en udgift. En god hjemmeside kan øge din omsætning. Hos os laver vi webdesign med fokus på, hvad der virker.

Her er nogle af de vigtigste ingredienser til en god hjemmeside:

  • Den fungerer på alle platforme – PC, tablet og mobil

  • Den er let at navigere rundt på

  • Den har velfungerende call-to-actions, altså kontaktformularer og opfordringer til, hvad den besøgende skal gøre 

  • Den er designet med en bestemt målgruppe i tankerne. Hvis man sigter mod alle, rammer man ingen.Vi plejer at sige, at godt webdesign er indpakningen, der fremhæver dine produkter og budskaber.

Bruger du din hjemmeside aktivt?

Er du i tvivl om, hvad du skal bruge en hjemmeside til? Vi kan hjælpe dig med at lægge en plan for din online tilstedeværelse.

Vores ekspertise og kendskab til online værktøjer og webdesign kan hjælpe dig til at få en optimeret hjemmeside, der tjener sig selv hjem og tager udgangspunkt i de faktorer, der er vigtige for dine kunder og dig.

Med digital annoncering på eksempelvis Google Ads og Facebook Ads kan du markedsføre din webshop og sikre dig, at få trafik fra dem, som er allermest interesseret i dig.

Et samarbejde med Become

I Become er vi specialister i markedsføring. Vi hjælper dig med at skræddersy en strategi, der passer til dig og din organisation – og med at føre den ud i livet. 

Du bliver tilknyttet en eller flere specialister, der arbejder målrettet efter at opnå dine ønsker og mål. Det hele foregår med løbende dialog, sparring og rapportering, så du trygt kan følge med i forløbet.

Få et gratis og uforpligtende møde om WordPress udvikling

Skal du have hjælp til at komme igang med WordPress? Vi forstår godt, at en ny hjemmeside eller rettelser til en eksisterende kan virke uoverskueligt, eller svært at finde rundt i. 

Derfor tilbyder vi altid et gratis og uforpligtende møde, hvor vi kan gennemgå opgaven, komme med løsningsforslag og rådgivning. Kontakt os i dag. Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner