Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

WooCommerce

Få hjælp til ny eller eksisterende webshop
WooCommerce
Kom i gang med dit online salg

WooCommerce er den største og mest udbredte webshop-løsning til hjemmesider i WordPress. Det er med andre ord et open source e-commerce plugin til verdens mest benyttede CMS, WordPress.  

WooCommerce giver dig mulighed for at sælge online på dine egne præmisser. Med WordPress og WooCommerce ejer du nemlig selv din webshop, der er ingen bindinger eller abonnementer og du har friheden til at udvide og forbedre, som du ønsker det. Og så er det en god platform for SEO. 

Hos Become hjælper vi med udvikling og vedligeholdelse af din WooCommerce webshop.

Virksomheder, der stoler på vores service

Hvorfor vælge webshop med WooCommerce ?

Det bedste ved WooCommerce er, at du ikke er låst af et system med begrænset funktionalitet. I stedet giver det dig alle fordelene fra WordPress kombineret med en brugervenlig webshop. 

Eftersom WooCommerce er verdens største webshopsystem, er der desuden masser af eksisterende udvidelser, så du får din webshop, som du ønsker det.

Og hvis funktionaliteten ikke allerede eksisterer, kan det kodes til dig. Teknikken skal understøtte dine behov – ikke omvendt.

Sælg fra din eksisterende WordPress hjemmeside

Hvis du allerede har en hjemmeside i WordPress, er det muligt at udvide din hjemmeside med en webshop gennem WooCommerce. 

Da Woocommerce er en udvidelse til WordPress, er det nemlig muligt at tilkoble funktionaliteten – i stedet for at skulle starte forfra med ny hjemmeside.

Det kan eksempelvis være, du er:

  • En konsulent, der gerne vil sælge nogle tillægsydelser
  • En blogger, der har skrevet en bog
  • En grafisk designer, der vil sælge sine designs som tryk


Få kontrol over din egen webshop

Det er både muligt at sælge fysiske og digitale varer gennem dit WooCommerce-plugin. Fragt, betalingsformer, rabatter osv. kan alt sammen ændres – også selvom du ikke er superbruger. 

Hos Become sørger vi altid for at undervise dig i brugen af din webshop, så du selv løbende kan stå for opdateringer, søgemaskineoptimering og alt andet, man skal vide for at kunne drive sin egen webshop.

Med Google Ads og Google Shopping kan du markedsføre din webshop og sikre dig, at dine produkter vises til dem, som er allermest interesseret i dem. På den måde skyder du ikke med spredehagl efter en kæmpe population, men går målrettet efter en interesseret målgruppe. 

Et samarbejde med Become

I Become er vi specialister i markedsføring. Vi hjælper dig med at skræddersy en strategi, der passer til dig og din organisation – og med at føre den ud i livet. 

Du bliver tilknyttet en eller flere specialister, der arbejder målrettet efter at opnå dine ønsker og mål. Det hele foregår med løbende dialog, sparring og rapportering, så du trygt kan følge med i forløbet.

Skal du have hjælp til at komme igang med WooCommerce? Du er velkommen til at sende os en besked eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner