Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Migrering af websites  

Når du laver en stor ændring på dit website, risikerer du, at det kan have stor indvirkning på sidens synlighed og rangering på diverse søgemaskiner. Derfor er migrering af indhold fra et gammelt til et nyt site en vigtig del af SEO-arbejdet.

Migrering af websites indebærer, at:

  • du laver en helt ny hjemmesiden – i forhold til indhold, opsætning og design

 

  • du skifter til nyt domæne

 

  • du skifter fra HTTP til HTTPS for at leve op til sikkerhedskrav

 

  • du fusionerer og lægger to hjemmesider sammen til én

 

  • du skifter eller laver en opgradering til dit nuværende CMS-systemDet er primært ved de store ændringer, at du skal være opmærksom på ikke at ødelægge dine resultater. Hvis du kun laver om i lidt tekst på hjemmesiden eller opdaterer nogle billeder, vil det ikke have den store betydning. 

Men ved store ændringer er det vigtigt, at du får lavet en korrekt migrering af din hjemmeside, så du ikke mister den udvikling og de resultater, som din hjemmeside har opnået indtil videre. I værste fald kan du risikere at miste al det potentielle salg fra diverse søgemaskiner.

Becomes tilgang til migrering af websites 

Vi starter med at lægge en plan for, hvordan vi bedst kan nå i mål med hele projektet. Vi definerer i fællesskab omfanget af ændringerne, samt hvad der skal til for, at vi kan komme i mål, hvilke faldgrupper kan der være, og hvordan de kan håndteres.

For at vi kan få success med det hele, er det ekstremt vigtigt, at vi får alt det praktiske på plads og har styr på, at alt det nye indhold til hjemmesiden er skrevet. Der skal også være lavet backup af det nuværende website. 

Vi skal sikrer, at alle ændringer og opdateringer kan læses af søgemaskinerne, så de kan blive gennemgået og læst ordentligt – det der også kaldes at hjemmesiden kan crawles. Til sidst er det vigtigt, at vi fra start har styr på, at alle URL’er stemmer overens med de nye, således at de kan blive redirected korrekt.

På dagen, hvor vi foretager ændringerne, vil vi overvåge, at alt forløber som det skal. Her bruger vi typisk værktøjerne Google Search Console og Screaming Frog til at danne os et godt overblik.

Når vi har lavet migreringen, tester vi hele hjemmesiden efter fejl – så hvis de er der, kan de blive fundet og rettet op på. 

Bruger du din hjemmeside aktivt?

Er du i tvivl om, hvordan du får mest ud af din hjemmeside? Vi kan hjælpe dig med at lægge en plan for din online tilstedeværelse.

Vores ekspertise og kendskab til online værktøjer, SEO og webdesign kan hjælpe dig til at få en optimeret hjemmeside, der tjener sig selv hjem og tager udgangspunkt i de faktorer, der er vigtige for dine kunder og dig.

Med digital annoncering på eksempelvis Google Ads og Facebook Ads kan du markedsføre din webshop og sikre dig, at få trafik fra dem, som er allermest interesseret i dig.

Et samarbejde med Become

I Become er vi specialister i markedsføring. Vi hjælper dig med at skræddersy en strategi, der passer til dig og din organisation – og med at føre den ud i livet. 

Du bliver tilknyttet en eller flere specialister, der arbejder målrettet efter at opnå dine ønsker og mål. Det hele foregår med løbende dialog, sparring og rapportering, så du trygt kan følge med i forløbet.