Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Migrering af websites

Store ændringer af din hjemmeside?
Migrering af websites
Bevar din hjemmesides gode resultater

Når du laver store ændringer på din hjemmeside, risikerer du, at det får negative konsekvenser for din synlighed og rangering på diverse søgemaskiner. Du kan miste de resultater, som din hjemmeside har opnået indtil videre, hvis du ikke tænker over at få migreret din side ordentligt. 

Det betyder ikke, at det er en dårlig idé at lægge to hjemmesider sammen, skifte domæne  eller opdragere CMS-system. Du skal blot arbejde strategisk og have styr på migreringen af din hjemmeside.

Hos Become er vi specialiserede i webdesign og hjemmesider. Vi har mange års erfaring med udvikling, vedligeholdelse, optimering og design. Skal vi hjælpe dig?

Virksomheder, der stoler på vores service

Migrering af websites  

Når du laver ændringer på dit website, risikerer du, at det kan have stor indvirkning på sidens synlighed og rangering på diverse søgemaskiner. Derfor er migrering af indhold fra et gammelt website til et nyt website en vigtig del af SEO-arbejdet.

Migrering af websites kan indebære, at:

  • du laver en ny hjemmeside – i forhold til indhold, keywords, billeder, opsætning og design

  • du skifter til nyt domæne

  • du skifter fra HTTP til HTTPS for at leve op til sikkerhedskrav

  • du fusionerer og lægger to hjemmesider sammen til én

  • du skifter eller laver en opgradering til dit nuværende CMS-system

Det er primært ved de store ændringer, at du skal være opmærksom på ikke at ødelægge dine resultater. Men selv små detaljer kan have en betydning. Laver du om i lidt af teksten på hjemmesiden eller opdaterer nogle billeder, kan du komme til at slette vigtige keywords.

Men ved store ændringer er det vigtigt, at du får lavet en korrekt migrering af din hjemmeside, så du ikke mister den udvikling og de resultater, som din hjemmeside har opnået indtil videre. I værste fald kan du risikere at miste al det potentielle salg fra diverse søgemaskiner.

Becomes tilgang til migrering af websites 

Vi starter med at lægge en plan for, hvordan vi bedst kan nå i mål med hele projektet. Vi definerer i fællesskab omfanget af ændringerne, samt hvad der skal til for, at vi kan komme i mål, hvilke faldgrupper kan der være, og hvordan de kan håndteres. Det er en unik proces hver gang.

For at vi kan få success med det hele, er det ekstremt vigtigt, at vi får alt det praktiske på plads og har styr på, at alt det nye indhold til hjemmesiden er skrevet. Der skal også være lavet backup af det nuværende website. 

Vi skal sikrer, at alle ændringer og opdateringer kan læses af søgemaskinerne, så de kan blive gennemgået og læst ordentligt – det der også kaldes at hjemmesiden kan crawles. Til sidst er det vigtigt, at vi fra start har styr på, at alle URL’er stemmer overens med de nye, således at de kan blive redirected korrekt.

På dagen, hvor vi foretager ændringerne, vil vi overvåge, at alt forløber som det skal. Her bruger vi typisk værktøjerne Google Search Console og Screaming Frog til at danne os et godt overblik. Men vi har også vores helt egne udviklede metoder, der sørger for, at du ikke mister relevante touch points i migreringen.

Når vi har lavet migreringen, tester vi hele hjemmesiden efter fejl – så hvis de er der, kan de blive fundet og rettet op på. 

Bruger du din hjemmeside aktivt?

Er du i tvivl om, hvordan du får mest ud af din hjemmeside? Vi kan hjælpe dig med at lægge en plan for din online tilstedeværelse.

Vores ekspertise og kendskab til online værktøjer, SEO og webdesign kan hjælpe dig til at få en optimeret hjemmeside, der tjener sig selv hjem og tager udgangspunkt i de faktorer, der er vigtige for dine kunder og dig.

Med digital annoncering på eksempelvis Google Ads og Facebook Ads kan du markedsføre din webshop og sikre dig, at få trafik fra dem, som er allermest interesseret i dig.

Et samarbejde med Become

I Become er vi specialister i markedsføring. Vi hjælper dig med at skræddersy en strategi, der passer til dig og din organisation – og med at føre den ud i livet. 

Du bliver tilknyttet en eller flere specialister, der arbejder målrettet efter at opnå dine ønsker og mål. Det hele foregår med løbende dialog, sparring og rapportering, så du trygt kan følge med i forløbet.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner