Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Opsætning af dashboards

Få overblik over din markedsføring
Skab overblik
Opsætning af dashboards

Hos Become hjælper vi gerne med opsætning af dashboards, så I altid kan følge med i jeres data og resultater. 
Det er vigtigt for os, at resultater er synlige for kunden. Derfor laver vi løbende rapporteringer, som vi sender for at give overblik over resultaterne af den enkelte kundes markedsføring. Ønsker du et skræddersyet dashboard, så hjælper vi også gerne med opsætning af det.

Savner du overblik over din markedsføring?

Virksomheder, der stoler på vores service

Et marketing-dashboard er en visuel fremvisning af dine mest relevante data, der hjælper dig med at holde styr på dine vigtigste måleparametre og marketingmål.

Vi laver customized dashboards, så de bliver præcis, som I gerne vil have dem. 

Det kan eksempelvis være, at det skal vise din rækkevidde på forskellige kanaler, videovisninger, salg på baggrund af annoncering eller antal besøgende på din hjemmeside, samt hvor trafikken kommer fra. 

Mål og optimér din markedsføring

Med en Google Analytics 4 opsætning kan du måle, analysere og optimere værdien af trafikken på din hjemmeside. Hvis du ikke gør det, risikerer du at spilde tid og penge på din online markedsføring.

Google Analytics er suverænt det mest udbredte webanalyse-værktøj og bruges på millioner af hjemmesider og webshops. En god opsætning udviklet af Become kan give dig værdifuld indsigt.

Hvis den bliver implementeret og brugt korrekt, er en Google Analytics opsætning nemlig en sand guldmine af indsigt om bl.a. din målgruppe, dine trafikkilder og værdien af din hjemmeside og markedsføring.

Læs mere om Google Analytics her

Ingen binding – du ejer selv dataen 

Vores samarbejde med vores kunder bygger på tillid. Derfor har vi ingen lange bindingsperioder, og det er selvfølgelig jer selv, der ejer jeres data. 

Det gør, at hvis du, mod forventning, skulle være utilfreds, kan du let opsige samarbejdet. Det har vi tillid til, at du ikke gør. Vi er her for at hjælpe.

Langt de fleste af vores kunder har et igangværende abonnement på ubestemt tid. Det har de, fordi de oplever, at de får værdi for pengene og kan lide vores samarbejde. 

Vi gør ikke tingene sværere, end de er

For at være en god specialist, må man også være en god formidler. Vi forventer derfor, at alle vores medarbejdere kan præsentere resultater, forklare processer og skabe gode kunderelationer.

Vi gør en dyd ud af ikke at gøre tingene sværere, end de er. Derfor fremlægger vi resultaterne i vores løbende rapporteringer, hvor du altid kan stille spørgsmål.

Som kunde får du direkte adgang til en eller flere faste specialister, så du altid kan ringe til en, du kender – og som kender dig. Der er ingen mellemled. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for sparring, eller lokummet brænder. 

Brug for hjælp?

Hos Become vil vi hellere end gerne hjælpe dig med din markedsføring og med at kortlægge resultaterne løbende. 

Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner