Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Digital strategi

Få succes med din digitale strategi
Digital strategi
Den bedste strategi lægges i fællesskab

Du ved enormt meget om dit fag. Vi ved mindst lige så meget om vores. Tænk, hvad vi kan opnå i fællesskab? 

Hos Become hjælper vi kunder med online tilstedeværelse gennem rådgivning og eksekvering af digital markedsføring. Grundlæggende handler det om, at vi hjælper dig og din virksomhed med at blive til mere – og med at skabe succesfulde forretninger. 

Det kræver en god digital strategi. Vi hjælper med at udvikle strategier til både B2B og B2C virksomheder. Skal vi hjælpe dig?

Virksomheder, der stoler på vores service

Becomes tilgang til digital strategi 

Digitaliseringen har fundamentalt forandret den måde, vi lever og kommunikerer på. Det gælder både mennesker og virksomheder. Hvis du vil være førende på dit marked, så bliver du nødt til at have et konkurrencedygtigt digitalt setup.

Det kræver indsigter i målgruppen, platformene og dine mål – og så skal der være sammenhæng i din kommunikation på tværs af alle medier. 

Sammen med vores kunder skræddersyer vi strategier med fokus på forretningen og dens kunder. Gennem løbende dialog, rapporteringer, rådgivning og sparring gør vi alt, hvad vi kan, for at gøre digitale strategier til virkelighed. 

Vi er nørder i ordets bedste forstand 

Marketing er en bred disciplin, og intet menneske kan være bedst til hele paletten. Hos Become er vi en stor gruppe specialister, der hver især er nørdede omkring forskellige discipliner inden for marketing.

Vi har ingen standardløsninger, men omsætter digitale strategier til resultater ved at sætte os ind i kundens forretning og visioner. På den måde kan vi levere netop det, du har brug for. 

Fortæl os om din organisation, dine mål og behov – så sammensætter vi det helt rigtige team af specialister til dig.

I branchen siden 2011

Godt nok har vi ikke altid heddet Become, men vores historie går helt tilbage til 2011. 

Dengang var vi to bureauer: Beruf og Compell. I 2020 fusionerede vi, og skæbnen gav os navnet Become. 

Selvom vi er vokset ud af en dobbelt iværksætterhistorie, har vi altid haft samme tilgang til digital markedsføring. Vi er vilde med data og tracking, men vi ved også, at ikke alt kan måles. Derfor er vores rådgivning baseret på både data, forretningsforståelse og god mavefornemmelse – sådan en får man nemlig efter mere end 11 år i branchen.

Skal vi hjælpe dig? 

Hos Become vil vi hellere end gerne hjælpe dig med at blive set, blive hørt og blive fundet – med at blive til mere.  

Kontakt os for en uforpligtende snak.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner