Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Nyhedsbreve

Fang og fasthold dine kunder med nyhedsbreve
Nyhedsbreve
Få hjælp til din e-mail marketing

E-mails er en super effektiv måde at fastholde og ramme sin målgruppe. Faktisk viser flere analyser, at e-mail marketing er den kommunikationskanal med højest CLV (Customer Lifetime Value), fordi man kan skabe en direkte relation til sine kunder. 

Hos Become hjælper vi gerne med at give dine kunder en god oplevelse med relevante nyhedsbreve, automations og opfølgninger.

Virksomheder, der stoler på vores service

Et nyhedsbrev kan udsendes sporadisk eller efter et fast skema. Det er op til dig og din forretning.

Du kan dog også bruge forskellige programmers automatiske mailflows, hvor du indledningsvis laver et antal nyhedsbreve, som automatisk sendes til dine nye tilmeldte over en tidsperiode, du selv definerer.

På den måde kommer dit indledende arbejde til at arbejde for dig i årene fremover.

Hvilken marketingplatform arbejder Become med? 

Hos Become har vi bl.a. erfaring med automatiserede e-mails i både Heyloyalty, Klavio, ActiveCampaign, Hubspot og Mailchimp. Der findes utrolig mange forskellige markedsføringsværktøjer.

Måling af mails 

Det er utrolig vigtigt at kunne måle ens trafik fra ens automatiserede e-mails. Vi anbefaler derfor, at man får forbundet ens mailsystem med Google Analytics. På den måde kan vi følge, hvilken adfærd vores læsere har på hjemmesiden.  

Det er essentielt, at sætte ordentlig tracking på ens trafik for at kunne få en sand guldmine af indsigter om bl.a. din målgruppe. Hvis du ikke opsætter det korrekt fra starten, så risikerer du at spilde tid og penge på dine e-mails. Man kan nemlig bruge dataen fra ens hjemmeside til at se hvorvidt man rammer ens målgruppe korrekt med de automatiserede e-mails. 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner