Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Rådgivning & sparring

Få ekspertrådgivning i markedsføring
Eksperter i digital markedsføring
Få rådgivning & sparring

Hos Become er vi på hold med vores kunder. Derfor udfordrer vi dig, er proaktive med nye idéer og sælger dig aldrig noget, du ikke har brug for. 

Vi står klar til rådgivning og sparring om alle aspekter af din digitale markedsføring. Når kunden lykkes, så lykkes vi. 

Som kunde får du direkte adgang til en eller flere faste specialister, så du altid kan ringe til en, du kender – og som kender dig. Der er ingen mellemled. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for sparring, eller lokummet brænder.

Virksomheder, der stoler på vores service

Professionel rådgivning i markedsføring 

Vi ser altid på hele din forretning og alle dine kanaler, når vi rådgiver dig eller lægger din digitale strategi. Vi stirrer os ikke blinde på én kanal, men ser det brede perspektiv og fokuserer på at skabe resultater, som du kan mærke.

Kunden har ikke altid ret

Det lyder måske hårdt, men vi mener det, når vi siger, at kunden ikke altid har ret. 

Så hvis din retning er uskarp eller dit mål er urealistisk, så fortæller vi dig det. Som eksperter er det vores opgave at rådgive og komme med ærlige anbefalinger – også når det passer modtageren dårligt.

Skræddersyede løsninger

Vi har ingen standardløsninger, men omsætter digitale strategier til resultater ved at sætte os ind i kundens forretning, mål og visioner. 

Vi har specialister med mange forskellige kompetencer, og vores rådgivning dækker derfor en bred palette af marketingdiscipliner. Har du eksempelvis brug for meget nørdet tracking-viden, så finder vi en data-haj til dig. På den måde kan vi levere netop den sparring, du har brug for. 

I branchen siden 2011

Godt nok har vi ikke altid heddet Become, men vores historie går helt tilbage til 2011. 

Dengang var vi to bureauer: Beruf og Compell. I 2020 fusionerede vi, og skæbnen gav os navnet Become. 

Selvom vi er vokset ud af en dobbelt iværksætterhistorie, har vi altid haft samme tilgang til digital markedsføring. Vi er vilde med data og tracking, men vi ved også, at ikke alt kan måles. Derfor er vores rådgivning baseret på både data, forretningsforståelse og god mavefornemmelse – sådan en får man nemlig efter mere end 11 år i branchen.


Skal vi hjælpe dig? 

Hos Become hjælper vi kunder med online tilstedeværelse gennem rådgivning og eksekvering af digital markedsføring. 

Grundlæggende handler det om, at vi hjælper dig og din virksomhed med at blive til mere – og med at skabe succesfulde forretninger. Derfor er vi altid i løbende dialog med vores kunder og kommer løbende med rapporteringer, så vi hele tiden er up-to-date på hinanden. 

Kontakt os for en uforpligtende snak. Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner