Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Pop-up building

Få mere ud af din hjemmeside
Pop-up building
Brug pop-up’s i din markedsføring

Du har helt sikkert prøvet at surfe rundt på en nettet, hvor der er hoppet en liiidt irriterende popup op i hovedet på dig, som du skal til at lukke ned. 

Selvom det kan være forstyrrende for den besøgende, så er det faktisk et rigtigt effektivt værktøj til at skaffe leads og øge dit salg. 

Hos Become hjælper vi med pop-up building, der gør trafikken til din hjemmeside endnu mere værdifuld.

Virksomheder, der stoler på vores service

Brug pop-up’s i din markedsføring

Vil du have flere tilmeldinger til dit nyhedsbrev? Vil du øge salget på din webshop? Eller vil du gøre det lettere for besøgende at kontakte dig? Så kan det være en god idé at bruge en pop-up på din hjemmeside.

Vi bruger eksempelvis pop-up’s på vores egen hjemmeside. Måske har du set den? 

Her tilbyder vi besøgende et gratis tilbud på, hvordan vi skaber værdi gennem digital markedsføring. Når besøgende skriver sig op, får vores salgsteam direkte besked om at kontakte dem. Det giver både værdi til besøgende og til os. 

Skræddersyede pop-up’s

Vi designer alle pop-up’s, så de passer til dit behov og din visuelle stil. Alle pop-up’s kan tilpasses mobil, tablet og computer, så det altid ser pænt ud hos slutbrugeren. 

Vi kan lave pop-up’s i mange forskellige formater og på flere placeringer. De kan være store og fylde hele skærmen eller diskrete i et hjørne, i toppen eller bunden. Den mest anvendte er nok den centrerede pop-up, hvor der dukker en boks op midt på skærmen. 

Hvornår en pop-up bliver vist til de besøgende kan også indstilles efter behov. Det kan eksempelvis være, du vil have den vist efter X sekunder, efter den besøgende har scrollet X% af siden eller efter personen har klikket på en bestemt side.Hvorfor bruge pop-up’s på sin hjemmeside?

Du kan bruge en pop-up på hjemmesiden til mange ting. En pop-up skiller sig ud fra resten af indholdet af din hjemmeside og tiltrækker derfor opmærksomhed. 

Brug eksempelvis pop’ups til at:

 • Få dine besøgende til at skrive sig op til dit nyhedsbrev – byd dine nye besøgende velkomne med en rabat eller en konkurrence

 • Tilbyde hjælp, når der er brug for det – tilbud besøgende at kontakte dig, når de eksempelvis har læst tre ‘help’-artikler 

 • Tilbyde gratis materiale – gør det let for besøgende at downloade en e-bog, en pdf eller andet værdifuld viden

 • Indsamle værdifuld feedback – spørg besøgende, hvorfor de eksempelvis forlader en kurv

   
 • Hjælpe dine besøgende med at lave deres første køb – vis unikke tilbud til dine nyhedsbrevsmodtagere

 • Sælge mere til eksisterende kunder – vis personlige pop-up’s til loyale kunder

 • Takke ja til skræddersyede bestillinger – invitér besøgende til fortælle, hvad de leder efter og få varme leads direkte til dit salgsteam 

 • Book møder – lad besøgende booket et møde uden at skulle forlade din side

 • Promovér tilbudskampagner – brug en nedtælling til at skabe opmærksomhed om dine tilbud


Becomes tilgang til pop-up building 

Hos Become elsker vi, når vi kan gøre tingene lidt smartere og lidt mere effektivt. Derfor er vi vilde med pop-ups, da de gør det muligt at få mere ud af din hjemmeside. 

Vi tror på, at nærmest alle hjemmesider uanset størrelse og branche kan bruge funktionen. Det gælder både webshops og hjemmesider uden online salg.

Et samarbejde med Become

I Become er vi specialister i markedsføring. Vi hjælper dig med at skræddersy en strategi, der passer til dig og din organisation – og med at føre den ud i livet. 

Er du blevet nysgerrig på pop-ups? Du er altid velkommen til at sende os en besked eller ringe til os, hvis du har spørgsmål.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner