Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

'Barn til Barn' – byKier støtter gadebørn i Colombia

'Barn til Barn' – byKier støtter gadebørn i Colombia
Bjarke Bekhøj
Direktør & PartnerbyKier sælger håndlavede kvalitetsbørnesko til lave priser og lægger vægt på god kvalitet, godt design og godt håndværk. Der er sko til alle børnefødder, både smalle og brede.

Det står byKier nært, at der handles på børnenes præmisser, hvilket også kommer til udtryk i byKiers engagement i socialt ansvar – deres ’Barn til Barn’ projekt. Med ’Barn til Barn’ projektet donerer byKier et par sko til børn i Colombia, hver gang de sælger et par sko, da alle børn har ret til beskyttede fødder og på den måde undgå sygdomme eller skader som følge af at gå barfodet rundt.

På grund af byKiers tiltag vil man kunne se gadebørn i Bogota, Colombia gå rundt i danske sko lave af canvas og med gummisåler, der giver børnene de bedste muligheder for at komme omkring uden skader. Skoene er tilpasset det colombianske klima, og giver Bogotas gadebørn de bedste forudsætninger for at komme omkring.

Dette projekt er også godt i tråd med selve produktionen af byKier’s sko, som alle produceres på fabrikker i Europa, der tager hensyn til deres ansatte og miljøet. Disse kriterier bliver løbende kontrolleret af byKier for at sikre, at brandet aldrig går på kompromis med deres fastsatte standarder.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: