Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Become er certificeret Google AdWords Partner – og vi deler med glæde vores viden

Become er certificeret Google AdWords Partner – og vi deler med glæde vores viden
Andreas Solgaard
Partner

Hos Become har vi opnået status som certificeret Google AdWords Partner (Google Ads i 2019(som Beruf)). Det lyder fornemt – og det synes vi sådan set også, at det er!

Hvad er en Certificeret AdWords Partner?

Google skriver således:

Det er onlinemarketingprofessionelle, der er certificeret af Google til at administrere AdWords-konti. For at blive kvalificerede skal de professionelle kunne demonstrere et dybdegående kendskab til AdWords ved at bestå eksamener, og de skal overholde alle vores retningslinjer for kvalificering.

Kort fortalt skal partnervirksomheden, for at blive godkendt:

  • have mindst én AdWords-certificeret medarbejder
  • administrere AdWords-forbrug på mindst $10.000 over 90 dage
  • acceptere og leve op til Googles yderligere vilkår og betingelser

Vi opfylder betingelserne i Become og er både glade og stolte over vores status som partnere. Men det er en status, der forpligter – både over for vores kunder, Google og os selv! Vi arbejder derfor altid på, at holde vores viden opdateret og vores certificeringer ved lige, samt kontinuerligt skabe gode resultater og glade kunder.

Vi deler med glæde ud af vores viden

Jeg bruger efterhånden en stor del af min tid på at undervise i AdWords. Det var egentligt ikke min plan, men der er en enorm efterspørgsel og jeg nyder at dele ud af min viden. Så sådan er det blevet 🙂

IVÆKST og Google: Jeg har i et halvt års tid jævnligt kørt AdWords workshops for IVÆKST og Google. Der er fire forskellige slags:

Bigum&Co: For nyligt er jeg desuden begyndt at undervise i AdWords på et 6 ugers kursusforløb om online markedsføring som arrangeres af Bigum&Co. Kurset henvender sig til alle, der interesserer sig for Online Marketing, og ønsker at booste deres CV med kompetencer på dette område.

Tilpasset Google AdWords kursus og undervisning: I både store og små virksomheder kan der være behov for hjælp til at få overblik og styr på AdWords-annonceringen. I de fleste tilfælde vil medarbejderne helst bruge deres tid på det de er gode til og hyrer så en konsulent fra et AdWords firma (eksempelvis Become). Men somme tider er der blot behov for en dag eller to med undervisning i de vigtigste funktioner og principper. I sådanne tilfælde kan jeg oplære de relevante personer på firmaets adresse eller på vores kontor. Kontakt mig gerne på as@become.dk eller via kontaktformularen, hvis du ønsker at høre nærmere om dette.

Blog og nyhedsbrev: Derudover deler jeg selvfølgelig ud af gode tips og tricks her på bloggen og i vores nyhedsbrev (tilmeld dig nu og modtag desuden vores e-bog: 5 måder du kan måle og øge din online succes). Her finder du desuden gode tips fra Henrik om bl.a. udvikling og optimering af WordPress hjemmesider. Hvis du ‘liker’ vores Facebook-side eller følger os på Twitter og Google+, er du sikker på ikke at gå glip af noget!

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: