Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Beruf fejrer 1 år!

Beruf fejrer 1 år!
Henrik Christiansen
Partner

I dag fejrer vi 1 års fødselsdag – hurra!

Vores første år er gået rigtig godt, og vi arbejder hårdt på hele tiden at forbedre os og vores arbejde.
1. januar rykkede vi på ind på et nyt kontor i Store Kongensgade, hvilket vi er rigtig glade for. Vi sidder sammen med andre spændende virksomheder, og nyder godt af nye impulser.
I vores 2. leveår vil vi bruge tid på at udbygge vores netværk og kundebase. Især Google AdWords-delen af Beruf har vi fokus på, nu da Andreas blev AdWords Qualified Individual omkring jul 2011.

Nye produkter

Vi arbejder også på nogle pakker, som vi kan tilbyde kunder.
Når vi har lavet en hjemmeside, skal kunden selv til at tage backup af hjemmesiden og holde WordPress og plugins opdateret. Det er noget, vi gerne vil hjælpe vores kunder med, så de kan fokusere på deres eget arbejde i stedet.
Vi vil gerne have løbende samarbejder med kunder, i stedet for kun at levere en hjemmeside og så fortsætte til næste kunde.
Det er meget sjovere at kunne følge og vokse med en kunde, som udover en ny hjemmeside, også gerne vil have noget trafik ind – og selvfølgelig også kunder.
En hjemmeside er jo et salgsværktøj, så hvis man stopper arbejdet med den, når den lægges online, går man glip af en masse muligheder.
Når man lægger sin nye hjemmeside online, er man ikke færdig; man er faktisk kun lige begyndt på at få mere forretning online. Og det er dét, vi gerne vil deltage mere i, her i det nye år!

Vil du hjælpe os?

Vi lever af referencer, så hvis du kender nogen, der kunne trænge til en ny hjemmeside, eller noget markedsføring på nettet, vil vi meget gerne høre fra dig 🙂
Tak fordi du følger med!

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: