Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Compell udvider ejerkredsen

Compell udvider ejerkredsen
Mette Louise Hoff
Marketingspecialist

Compells nye partnertrio. Fra venstre: Emil Zacho-Petersen, Bjarke Bekhøj og Casper Theilgaard. Fra den 1. september 2018 er det slut med at kalde Compell en enmandsejet virksomhed. Fremover vil Compell være ledet af en stærk partnertrio bestående af den nuværende ejer Bjarke Bekhøj, Emil Zacho-Petersen og Casper Theilgaard.

”Jeg har længe puslet med tanken om, hvordan jeg kunne udvikle Compell og sikre forretningen for fremtiden. I øjeblikket oplever vi stor efterspørgsel efter strategisk rådgivning inden for digital marketing. Med det nye partnerskab får vi en rigtig god base for at opfylde vores kunders behov fra overordnet strategi og helt ned på produktionsniveau”, fortæller Bjarke Bekhøj.

Søger du et Google Ads bureau? Så kontakt os i dag

Hvem er den nye ledelse?

Den nye ledelse består af to gamle kendinge og et par friske øjne: Bjarke Bekhøj fortsætter sin nuværende rolle i Compell, hvor han primært har fokus på strategisk rådgivning og kundekontakt. Casper Theilgaard indtræder som partner og kontaktchef med fokus på strategisk rådgivning og digitalisering af salg og markedsføring. Casper er ny mand i huset og træder derfor ind i virksomheden med helt friske øjne, klar på at gøre en forskel for forretningen internt samt Compells kunder. Casper har 5 års erfaring med online marketing, hvor han primært har beskæftiget sig med salg og strategisk rådgivning.

” Jeg har altid gået med en drøm om at have mit eget og være med til at udvikle en forretning, så da muligheden for et makkerskab med Bjarke og Emil opstod, var jeg ikke et sekund i tvivl. Det bliver mega spændende, og jeg glæder mig til at have hånden på kogepladen og vise vores samarbejdspartnere og kunder, at vi vil gå ekstra langt for at skabe værdi for dem”, siger Casper.

Emil Zacho-Petersen bliver partner og projektchef. Emil har været ansat hos Compell siden 2012 og har de sidste fire år siddet som projektchef med ansvar for eksekvering og uddelegering af opgaver.

Jeg har fulgt Compells udvikling som medarbejder fra starten, stort set, så mentalt er ejerskabet der allerede. Nu bliver det bare reelt. Jeg glæder mig enormt til at se, hvordan vi kan udvikle virksomheden endnu mere med det stærkere fundament, vi nu får skabt med udvidelsen af ejerkredsen og ledergruppen”, fortæller han. Emil vil fortsat have ansvaret for at bevare det kølige overblik ”backstage” og sørge for, at de planlagte strategier bliver eksekveret og fulgt op på.

Hvad betyder ændringen for Compells kunder?

Ændringen får ikke større konsekvenser for dig, som er kunde hos Compell – hvis den gør, bliver det positivt.  Det samme gælder dig, der overvejer at blive kunde. Med den nye ledelsesstruktur får du en bredere kontaktflade, du kan lynhurtigt få en aftale i hus med enten Bjarke eller Casper, når du har brug for et par friske øjne på din virksomheds digitale strategi eller mangel på samme.

Lad os holde dig opdateret. Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vi sender nyhedsbrev ud 2-3 gange om måneden, hvor vi fodrer dig med nyt fra virksomheden samt aktuelle historier fra den digitale verden, særligt med fokus på online marketing og hvordan du kan give din markedsføring et boost.

Ved tilmelding får du desuden en serie af 7 mails med gode råd til din markedsføring.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: