Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Digital Koordinator: Et innovativt projekt i samarbejde med Google

Henrik
Henrik Christiansen
Partner


Undervisning i digital markedsføring

Google Succes Online tilbyder et tre ugers intensivt Digital Koordinator-forløb til ledige akademikere. Dette finder sted i det Digitale Læringshus på Nørrebro. Formålet med undervisningen er at gøre kursisterne endnu stærkere i digital markedsføring.
Kursisterne bliver klædt på til at lande et nyt job i virksomheder, hvor digital markedsføring spiller en central rolle. Her kommer de til at bidrage med ny viden og praktisere de mest effektive værktøjer inden for digital markedsføring.

Vores specialister underviser på hele forløbet og deler ud af erfaringer. Google er en af vores samarbejdspartnere, hvorfor det er vores specialister som står for undervisningen.
 

Beruf tilrettelægger og koordinerer hele forløbet

Siden vi afholdte det allerførste testforløb i oktober 2017, har vi i Beruf stået for undervisningen, planlægningen og udarbejdelse af undervisningsmaterialet til Digital Koordinator-forløbet.
Under forløbet bliver deltagerne undervist efter Best Practice, hvor vores specialister deler ud af mange års erfaringer inden for digitale strategier samt værktøjer og discipliner. Kursisterne lærer at praktisere deres nye digitale viden og færdigheder inden for:

  • Google Analytics (analysering af data)
  • Betalt trafik (Google Ads & Facebook Annoncering)
  • Organisk trafik (SEO, E-mail marketing og content marketing på SoMe)
  • Budgettering og strategi (ROI & ROAS)
  • Konverteringsoptimering og landingssider

Intiativet bag Digital Koordinator

Bag Digital Koordinator-initiativet, står Google Succes Online, Ivækst og Københavns Erhvervshus, som sammen med en partnerkreds driver det digitale vækstpotentiale hos små- og mellemstore virksomheder i Danmark. Tiltaget har vist sig at give pote, hvorfor der igangsættes nye hold hver måned.
 

To ud af tre kursister fra Digital Koordinator-forløbet er i job inden for fem måneder!

Det tre ugers intensive forløb har vist sig at være et fordelagtigt valg for kursisterne. Analyser viser, at 200 små- og mellemstore virksomheder har fået optimeret deres digitale markedsføring ved hjælp fra folk, som har deltaget på Digital Koordinator-forløbet.
Det har skabt øget vækst i virksomheder og flere af kursisterne har enten landet et fast job eller en praktikplads efter forløbet.

Kontakt et Google Ads-bureau, som kan opsætte dine kampagner og rapportere effektivitet.
 

Matchmaking med virksomheder

Den sidste dag på Digital Koordinator-forløbet, afholdes en matchmaking-dag, som Google Succes Online står for i samarbejde med Københavns Erhvervshus.
Her har kursisterne chance for at lade sig interviewe af virksomheder, som er inviteret på dagen. Hensigten med denne dag er at få potentielle jobs i hus og en masse sparring om digital markedsføring.
 

TV2 Lorry var forbi

TV2 Lorry dækkede matchmaking-dagen, hvilket er med til at sprede budskabet om Digital Koordinator-forløbet for ledige akademikere.

Nedestående video viser TV2 Lorrys dækning af matchmaking-dagen:


Er Digital Koordinator noget for dig?

Vi støtter op om et godt projekt, der kan hjælpe ledige kandidater med at komme i job.
Er du færdiguddannet og har behov for at få udviklet dine kompetencer inden for digital markedsføring – så er Digital Koordinator en oplagt mulighed. Hop ind på følgende link og ansøg om en plads på det næste hold, hvis det har din interesse. Det er gratis: dinvirksomhedonline.dk/digitalkoordinator
Husk på, at vores specialister ikke kun er ude og undervise i Google Succes Onlines Digitale Læringshus. Vi tilbyder både undervisning og workshops til små og store virksomheder.
Hvis dette har din interesse, så kontakt os på: 91 55 55 33 eller på email: info@become.dk

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: