Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

DINsport knækker cancer

DINsport knækker cancer
Bjarke Bekhøj
Direktør & PartnerDinsport.dk har leveret sportstøj og sko til danskerne online siden 1998 og har valgt at støtte op om Knæk Cancer løbet, som Tine fra bloggen Fitinspiration og Susan fra bloggen Levsundt står bag.

Selve løbet afholdes i uge 42 i både Århus og København. Ved udgangen af 2012 levede næsten 250.000 danskere med en kræftdiagnose, men via en aktiv livsstil og en masse forskning kan vi håbe på en nedbringelse af dette tal.

DINsport donerer 10 % af salget via samtlige annoncer i for DINsport i ugerne 39 og 40 til Knæk Cancer. Ydermere vil der på selve løbsdagen af DINsport blive uddelt energy gels og vand til de tilmeldte deltagere. Som bonus vil der være en gavekode på 50,- på vandflaskerne, som kan anvendes til produkter på DINsports hjemmeside.

Selve løbet er 5 km og derfor et halvmarathon, men det betyder ikke, at man ikke kan være med, hvis man ikke er frisk på så lang en tur. Ruten blev sidste år delt op i fire runder af cirka en halv times varighed per styk, og så kunne man hoppe på og af som man ville. Vel mødt til en hyggelig dag, hvor vi sammen løber for at knække cancer.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: