Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Google My Business – Er du kommet i gang?

Er det endnu ikke gået op for dig, hvilken gave Google har rullet ud til mindre, lokale virksomheder, så følg med her, for det er nemt at øge din synlighed på Google.
Produktet hedder Google My Business

Bliv mere synlig på Google

Med Google My Business har du en fremragende og nem mulighed for at gøre dig og din virksomhed endnu mere synlig på Google. Og det gælder både på web, tablet og smartphone. Med få opsætninger kan du nu få vist anmeldelser, kontaktinformation, åbningstider og meget mere, når folk leder efter din virksomhed på Google.
Dette får også din virksomhed og dens adresse tilføjet til Google Maps, hvilket gør det nemt og muligt for folk at finde frem til dig, hvad end de lægger en ruteplan på nettet eller blot søger efter din virksomhed i deres Google Maps app.
Herunder ses et eksempel på en søgning efter møbelhuset BoShop. Her finder man nemt både deres adresse og kontaktinformationer samt deres åbningstider. Bemærk også muligheden for at se nogle billeder fra BoShop og endnu bedre, muligheden for at tage en virtuel rundtur i deres møbelhus, blot ved at klikke på “Kig indenfor”.
Visse ting kan godt vises af Google allerede, men med Google My Business har du fuld kontrol over hvad der skal komme frem, og så er det hele endda samlet ét sted og kan styres herfra.

Bekræft din virksomhed og dens adresse

Dette er måske det vigtigste og første step du skal igennem. Når du har angivet din virksomheds lokation, vil Google sende dig et “postkort” med posten indeholdende en verificeringskode, som bekræfter at dette er adressen for din virksomhed. Herefter vil du være synlig på alle de nævnte platforme herover.

Udfyld din profil

Nu har du et hav af muligheder for at tilføje billeder, informationer og meget andet. Alt dette kan hjælpe dig med din synlighed på Google, når folk leder efter din virksomhed eller informationer herom. Desto mere du udfylder, desto bedre. Sørg bl.a. for at disse er udfyldt:

  • Telefonnummer
  • E-mail
  • Website
  • Åbningstider
  • Profilbillede
  • Forsidebillede
  • Introduktionstekst
  • Virksomhedskategori

Google Business View – Virtuel rundtur

Skulle du allerede have haft besøg af en Google fotograf, så kan du også tilføje dette i Google My Business.
Er du ikke med på hvad dette er, så kan du prøve at tage en tur her på vort eget kontor, så du får en fornemmelse af dette.
Klik på nedenstående billede og tag en virtuel rundtur hos Compell.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: