Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become i Holstebro

Dit lokale digitale marketing bureau i Holstebro

Become Holstebro er placeret i Nupark i Holstebro. Vi dækker både lokalt og oplandet, og vi kan således hjælpe dig uanset om du er fra Vinderup eller Vedersø, Thisted eller Tim eller et helt femte sted i det nord- eller vestjyske.

Become Holstebro ligger på Nupark 51, tæt på Holstebro midtby og motorvejen. Vi har gratis parkering lige ved døren. Bybussen går også direkte til døren, så er ingen undskyldning for ikke at kigge forbi til en lækker kop kaffe.

Nupark er et stort kontorfællesskab, hvor vi er placeret i bygning C på 2. sal. Vi er omgivet af en masse fantastiske og dygtige mennesker, som vi mødes med både socialt og professionelt. Vi elsker nemlig at snakke med mennesker, og bliver ofte inspireret af andre.

Leder du efter et marketing bureau i Holstebro?
Vi kan være din hjælpende hånd et par timer om måneden, eller du kan overlade al din digitale markedsføring til os. Valget er dit.

Hvis du giver os ansvaret for den brede palette af din markedsføring, dår du tilknyttet flere konsulenter, som hver er dygtige inden for netop det område, du ønsker det…. f.eks. Google, paid social eller det mere tekniske inde bagerst i skærmen.

Du vælger selv, hvornår du vil med på toget og hvornår du gerne vil af. Måske vil du gerne være med til udarbejdelse af strategien, men helst slippe for det tekniske. Måske vil du selv skrive teksterne, men ikke opsætte grafikken? Alt er muligt, du bestemmer selv, hvor meget arbejde du selv vil lave, og hvor meget vi skal hjælpe dig med – nemt!


Vi har også kontorer i Aarhus og København

Nupark 51, Bygning C, 2. sal
7500 Holstebro