Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Hvorfor bruger vi WordPress?

Andreas
Andreas Solgaard
Partner

Hvad er WordPress?

Hos Become bygger vi hjemmesider ved hjælp af WordPress. WordPress startede som et blog-system og derfor bedst kendt af alle for netop den funktion – du har måske endda selv engang haft en blog på WordPress.

Fra blogs til hjemmesider

Over de seneste år, har WordPress dog udviklet sig til at være et af verdens mest benyttede CMS. CMS står for Content Management System, eller på dansk et ”Indholdsstyringssystem”.  Det system WordPress er blevet til, gør meget kort, at hjemmesider nu ikke længere kun er noget, som kun din administrator kan styre.

Dine fordele

Det betyder for et eksempel, at du som kunde selv kan betjene dele af din hjemmeside uden forudgående viden om HTML og andre sprog som hjemmesider er opbygget af. WordPress består nemlig af et overskueligt backend-system, altså et slags kontrolpanel til din hjemmesides vigtigste funktioner.


Samtidigt sparer WordPress os, her hos Become for en masse overflødigt arbejde, så vi kan fokusere på det, der netop betyder noget for dig eller din virksomhed. Og fordi WordPress er så fleksibelt et system, er der faktisk ingen grænser for hvad du kan ønske.

Overtalt? Så husk, at du altid kan komme forbi til en uforpligtende samtale her hos Become.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: