Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Løbende rapportering

Hos Become får du value for money
Hold dig opdateret
Løbende rapportering

Vi plejer at sige, at vi laver business, ikke bullshit. For vi ved, at markedsføring i de værste tilfælde kan være ren bullshit-bingo. Derfor løser vi opgaver effektivt – og uden unødvendig indpakning i salgstaler, guldpapir og skjulte udgifter. 

Til gengæld får du „value for money“ og løbende rapporteringer, så du altid kan følge med i vores samarbejde og udviklingen af din digitale markedsføring.

Virksomheder, der stoler på vores service

Rapportering af resultater

Vi går meget op i, at resultater skal være synlige for kunden. Derfor laver vi løbende rapporteringer, som vi sender for at skabe overblik og gennemskuelighed. Alle rapporteringer bliver skræddersyet den enkelte, så vi måler på det, der giver mening for dig. 

Vi kigger eksempelvis på din rækkevidde på forskellige kanaler, videovisninger, salg på baggrund af annoncering og antal besøgende på din hjemmeside, samt hvor trafikken kommer fra. Vi hjælper gerne med at opsætte korrekt tracking og data-indsamling.

Vi vil ikke gøre tingene sværere, end de er

For at være en god specialist, må man også være en god formidler. Vi forventer derfor, at alle vores medarbejdere kan præsentere resultater, forklare processer og skabe gode kunderelationer.

Vi gør en dyd ud af ikke at gøre tingene sværere, end de er. Derfor fremlægger vi resultaterne, så gennemskueligt som muligt – og du kan altid stille spørgsmål.

Som kunde får du direkte adgang til en eller flere faste specialister, så du altid kan ringe til en, du kender – og som kender dig. Der er ingen mellemled. Vi står altid til rådighed, hvis du har brug for sparring, eller lokummet brænder. 

Det er ligesom hos mekanikeren

Du kan have tillid til, at vi fikser tingene for dig – også selvom du måske ikke helt ved hvordan. Vi er eksperter i digital markedsføring, så det behøver du ikke at være. Du kan trygt overlade din markedsføring til os. 

Vi ved også, at selv den bedste idé er værdiløs, hvis den ikke bliver ført ud i livet. Derfor er der hos Become aldrig langt fra ord til handling – eller fra kunde til specialist. 

Vores løbende rapporteringer bruger vi også til at følge op på, hvad vi laver og hvilke opgaver, der er på to-do-listen. 

Ingen binding – du ejer selv dataen 

Vores samarbejde med vores kunder bygger på tillid. Derfor har vi ingen lange bindingsperioder, og det er selvfølgelig jer selv, der ejer jeres data. 

Det gør, at hvis du mod forventning skulle være utilfreds, kan du let opsige samarbejdet. Det har vi tillid til, at du ikke gør. Vi er her for at hjælpe.

Langt de fleste af vores kunder har et igangværende abonnement på ubestemt tid. Det har de, fordi de oplever, at de får værdi for pengene og kan lide vores samarbejde. 

Brug for hjælp? 

Hos Become vil vi hellere end gerne hjælpe dig med din markedsføring og med at kortlægge resultaterne løbende. 

Kontakt os for en uforpligtende snak. 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget:

Skal vi tage en uforpligtende snak?

Tobias Olesen

Kundechef & Partner