Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Magento – en total løsning til eCommerce

Byggestenene til dit eCommerce

Styring og opbygning af din hjemmeside, skal være overskuelig, hurtig og indeholde de muligheder du har brug for. De krav er ikke noget et eCommerce system automatisk giver dig. Compell har for nylig launchet vores første site, som er programmeret fra bunden med et af de hidtil bedste eCommerce programmer, vi har haft i hænderne: Magento Community edition.
Magento er et program, der er særdeles velegnet til folk, der har forskellige sider tilknyttet samme virksomhed – for eksempel hvis butikken er repræsenteret på flere sprog. Der tillader Magento at styre siderne fra samme portal, hvilket er med til at give det overblik, der er rart for god vedligeholdelse af hjemmesider.

Åbent og brugervenligt
Magento er open-source, hvilket vil sige, at programmet lader os samarbejde med andre programmører på et globalt plan, da det er tilladt for alle at udvikle på dette program – vi har også selv muligheden for at skræddersy programmet til kundens behov igennem vores egne it-udviklere.
Når alle bidrager til systemet, giver det en enorm række af themes (forskellige sideopsætninger), som vi kan arbejde ud fra, hurtigt få et fungerende system op, og derefter gå ind og programmere de sidste detaljer på plads.

Dermed kan vi overdrage et totalt custom design og en skræddersyet brugerflade til kunderne, som oven i købet er blandt de mest brugervenlige systemer, vi har haft i hænderne i Compell.
En ekstra feature er de store mængder af plug-ins, som open-source miljøet genererer. Udvidelser til siderne, der blandt andet kan bruges til at effektivisere sidens søgemaskine optimering, og danne grobund for mere salg på siden.

Nike og Paul Smith er blandt den lange række af store virksomheder der benytter programmet, og vi har efterhånden også meget erfaring med Magento, som vi har brugt til hjemmesider med stor succes. Det er sider som Mammashop, Kaffekapslen, elektrocig, der har givet os en god start med Magento, og så Boshop som vi har programmet fra bunden af, for at skabe præcis de funktioner kunden ønskede.

Gratis! Fik vi nævnt, at det er gratis at downloade og arbejde med? Magento Community edition hentes nemt og elegant via Magentos hjemmeside. De har også udgaver af programmet, der koster helt op mod 15.000 dollars om året, men det er de færreste virksomheder, der har behov for de ekstra ydelser, som det åbner op for. Vi anbefaler som udgangspunkt den gratis udgave – den smager bare bedre.

Det lille men…

Ethvert system har sine begrænsninger. Det er et stort program, og derfor kræver det meget udvikling at udnytte hele dets potentiale. Det vil sige, at for virksomheder med få krav til deres hjemmeside, er en færdigsyet platform muligvis en bedre løsning.

Heldigvis laver Compell også en vurdering af, hvilket CMS der vil egne sig bedst til de enkelte virksomheder, så man ender med den mest bæredygtige løsning.
Og så skal man selvfølgelig huske, at intet eCommerce system holder for evigt. Nettet udvikler sig i stor hast og på et tidspunkt bliver selv Magento også overhalet af en konkurrent. Gudskelov sker det ikke fra den ene dag til den anden, og vi skal nok se det komme tids nok til at forberede os på det.

De fem bedste ting ved Magento

  1. Ingen licens. Magento Community Edition er gratis at arbejde med.
  2. Ekstremt mange themes at arbede med.
  3. Hurtig opsætning af en side, der tillader, at siden kan tages i brug.
  4. Store mængder af plug-ins til fx at effektivisere søgemaskine optimering.
  5. Multi-site funktionalitet. Styr flere sites fra samme programflade.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: