Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Et mangeårigt samarbejde med Google

Henrik
Henrik Christiansen
Partner

Google succes onlines nye Digitale Læringshus

Fredag d. 18/5- 2018, fejrede vi åbningen af Google Succes Onlines Digitale Læringshus på Nørrebro. Læringshuset har til formål at undervise og kvalificere danskere, så de er klædt på til fremtidens jobs på det digitale arbejdsmarked. Som Google Ads Bureau er vi glade for at være en del af så vigtigt et arrangement.

Forskellige iværksættere og politikere holdt taler, og alle kom med deres bud på, hvorfor det nye Digitale Læringshus, er en oplagt mulighed for dig, der vil have særlige værktøjer til online markedsføring og hermed få udviklet dine digitale kompetencer.

Direktør for Google, Malou Aamund, og erhvervsminister, Brian Mikkelsen, var til stede og indviede huset. Anders Breinholt var vært på dagen, hvilket gjorde at stemningen var i top.
Følgende billede viser Anders Breinholt og Brian Mikkelsen:


Samarbejdet med Google

Vores specialister har et mangeårigt samarbejde med Google. Det tætte samarbejde indebærer ca. 1500 timers årligt arbejde, hvor vores specialister er ude og undervise forskellige grupper, i hvad der virker og hvad der skaber resultater i din online markedsføring.

Google Adwords, Google Analytics, og hjemmesideoptimering, er nogle af de områder vores specialister er eksperter i. De forskellige værktøjer, bidrager til at optimere din virksomheds markedsføring, hvorfor vores tilstedeværelse på denne dag, var særligt relevant for os.

Vores partner, Andreas Solgaard, holdt et foredrag om, hvordan du øger synligheden på nettet som lille virksomhed. Det kan du se en optagelse af her. Yderligere stod vores kampagnespecialist, Jacob Ingerslev, for en workshop, hvor fokus var på, hvordan du kommer til tops med din hjemmeside, med flere brugbare teknikker. Billede nedestående til højre, viser Andreas og Jacob.

Amladcykler og Dansk Brandteknik

Amladcykler er en af vores kunder, som også var til stede på dagen. Det samme gjorde sig gældende for Dansk Brandteknik, som er en af de mange virksomheder, der har ansat en digital koordinator som vi har undervist i online markedsføring. Således var det et flot fremmøde, med mange samarbejdspartnere.

Alt i alt, var det en fornøjelse for os i Beruf at deltage i åbningsfesten.

Vi er i Beruf-teamet stolte af vores samarbejdspartner Google, og vi ser frem til et godt samarbejde fremadrettet.
 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: