Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Sommerfest 2023

SKAL DU MED TIL BECOMES SOMMERFEST 2023?

Du er inviteret til BECOMES SOMMERFEST 2023! ☀️🔥🥳

Invitation til årets sommerfest, der bliver fyldt med højt humør, godt til ganen og et hyggeligt Sankt Hans bål 🔥 

Vi glæder os helt ubeskriveligt meget til at se kunder, kolleger fra hele landet og venner af huset den 23. juni fra kl. 15.00 – (indsæt selv passende tidspunkt) på Skejby Nordlandsvej 309 i Aarhus.

Glæd dig til gratis fadøl, hjemmelavede drinks, sodavand, hot dogs ad libitum fra Verdens Mest Berejste Pølsevogn, dakkedak plus det løse (ønsker modtages selvfølgelig) på anlægget.

Der er egentlig ikke så mange ben i det. Du skal bare møde op iført godt humør og noget sommerligt. For god ordens skyld kommer vi alligevel lige eventuelle spørgsmål i forkøbet med en hurtig FAQ – og selv tak for det 😉


Tid: Den 23. juni kl. 15

StedSkejby Nordlandsvej 309, Aarhus N


SOMMERFEST FAQ 👇

⌚ Hvornår starter festen?

Vi arbejder selv frem til kl. 15.00’ish på dagen. Kommer du før det, bliver du muligvis sat til at hjælpe med at sætte borde og pavilloner op samt teste gennemstrømningen i fadølsanlægget.

📍 Hvor foregår festen?

På Skejby Nordlandsvej 309 ved Aarhus. Både bus 15, bus 118 og bus 200 kører næsten direkte herud. Du kan også parkere bilen – og altid hoppe på en taxa, hvis klokken bliver 5 i for mange fadøl. Vi sidder ude, hvis vejret tillader det (men har også god plads indenfor).

🌭 Er der mad?

Verdens Mest Berejste Pølsevogn står klar med gratis hotdogs ad libitum. Derudover sørger vi selvfølgelig for, at der er snacks nok. Hvis det ender, ligesom det plejer, kommer der også natmad.

🍷🥂🍺 Hvad kan jeg få at drikke?

Vi sørger for et bredt udvalg af drinks fra Barstart, fadøl fra Aarhus Bryghus, hjemmelavede drinks, vin samt vand/sodavand. Vi tilbyder selvfølgelig også alkoholfri drinks/øl/vin.

🤷 Hvem kommer?

Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. Sommerfesten er et sammensurium af Becomes aarhusianske, københavnske og holstebroske afdelinger, samt vores kunder, venner af biksen og deres venner – som frit kan invitere dem, de har lyst til. Gæstelisten er med andre ord ret organisk og rummer alt fra revisorer til racerkørere – det er noget af det smukke ved vores sommerfest: Der er plads til alle!

👜 Skal jeg tage noget med hjemmefra?

• En ekstra trøje, da vi sidder ude, hvis vejret tillader det. Ellers har vi masser af plads indenfor.

• Penge til bus/taxa, så du kan lade bilen stå.

🚗 Er der parkering?

Ja, og den er gratis. Så du kan roligt lade bilen holde og tage bus/taxa hjem, hvis behovet opstår.

👧 Må jeg tage mine børn med?

Jada, børn er velkomne.

📲 Må jeg selv invitere gæster med?

Ja, tag endelig dine venner, familie og søskende med.

🌙 Hvornår slutter ballet?

Når du har lyst/falder i søvn eller der dukker fire bagstive teenagere op og stikker af med resten af vores alkoholbeholdning (det er sket før).