Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Unikke blogindlæg over julen

Tak fordi du læser med hos dit Google Ads bureau, Become. Her i december har blogland været fyldt med indlæg om juleønsker, og julekonkurrencer har været at finde på rigtig mange blogs. Over julen og frem til nytår har man som regel lidt ekstra tid til at kræse om bloggen, og lave nogle indlæg, som kan skille sig lidt ud fra mængden. Der vil nok komme mange indlæg om julegaver, nytårslooket, året der gik, eller nytårsfortsæt, hvilket helt bestemt er nogle spændende indlæg. Der kan dog sidde nogen med ønsket om, at skille sig lidt ud fra mængden, og om at levere netop dét indlæg som skiller sig ud når læserne scroller ned over deres feed i f.eks. Bloglovin.
Her får du fem titler på blogindlæg, du kan skrive, og som helt sikkert vil skille sig ud fra mængden:

Mit bedste barndomsminde

Når man alligevel er sammen med familien i julen kunne man jo finde et sjovt eller kærligt barndomsminde frem, som man ønsker at dele på bloggen. På den måde kommer læserne også tættere på dig som blogger.

DIY: Infografik

Infografik er til de, som er lidt skarpe til fotoprogrammer etc. og kan hjælpe dig med at visualisere enten en how to eller et forløb. Der er flere onlineprogrammer, som er gode til at hjælpe dig med at sætte sådan noget op. Vis dine læsere og andre bloggere, hvordan de kan få glæde af et sådant værktøj.

Det siger min kæreste om mig

Her kunne du interviewe din kæreste om dig selv, igen for at få dine læsere til at lære dig bedre at kende. Din kæreste har helt sikkert noget at dele, som f.eks. ”dette gør hun bare altid” eller ”man ser tydeligt hun er blogger fordi..”.

Mine yndlings memes

Memes er der enormt mange af på nettet, og de kan skildre alt – man kan sågar lave sine egne. Vis dine læsere, hvilke du synes er sjovest, mest rigtige eller bare er helt igennem genial.

Filmanmeldelse

En anmeldelse ja, men en af de sjove. Find inspiration på nettet med de forskellige fejl, som man kan finde i film og diskuter dem på bloggen.
Det var et par bud fra os hos Compell, og der er sikkert mange flere gode bud derude. Det vigtigste er dog, at man har muligheden for at gøre lidt mere ud af det, når nu der hverken er skole eller job, som presser.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: