Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

A. C. Perch's er årets Retail Entrepreneur

Stort tillykke til vores kunde, A. C. Perch’s Tehandel, der har vundet prisen som årets Retail Entrepreneur!
Den mere end 175 år gamle tehandel har formået atforny sig med online tiltag, hvis succes har imponeret og overbevist Detail-forum, som består af et tværfagligt netværk af ledere i dansk detailhandel. De fremhævede netop virksomhedens strategiske satsning på en webshop som en som en central årsag til, at det blev dem, der modtog årets Retail Entrepreneur pris.

Det er fantastisk for os hos Compell, der selvsagt lever og ånder for online marketing, at se, hvordan en virksomheds online satsninger kan åbne nye muligheder og styrke dem i et globalt og konkurrencepræget marked.

Historiens vingesus kombineres med moderne forbrugeradfærd

Perch’s har opbygget en stærk niche og tilført denne et unikt brand, der kombinerer historiens vingesus med moderne forbrugeradfærd. Deres satsning på en tesalon over den gamle tehandel i København var desuden med til at skaffe dem prisen ved Detail-forums årlige prisuddeling, der i år foregik på Børsen.
Perch’s Tea Room har sammen med webshoppen givet Perch’s tehandel nye måder at nå kunder fra nær og fjern, og vi glæder os til at fortsætte med at at støtte op om virksomhedens online marketing.


Indholdsfortegnelse

Del opslaget: