Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Året der gik 2019

Henrik
Henrik Christiansen
Partner

Her er en lille opdatering fra Beruf om året der gik – og hvad vi ser for 2020.

Nye ansættelser i 2019

I løbet af 2019 oprustede vi på både Ads og SEO-fronten. Vi bød velkommen til Michael, Asbjørn, Sofia, Eskil og Anna, som hver især bringer ny energi og kompetencer til firmaet.

Hver specialist har en portefølje af egne kunder, så dialogen ikke skal gennem en projektleder eller andre mellemled. Det giver fleksibilitet og gør det lettere for os at se, hvornår der er behov for nye ansættelser.

Samtidig giver det medbestemmelse og et stort ansvar til den enkelte specialist. Lysten til at tage ansvar og løse problemer, er en grundlæggende kvalitet, vi ser efter i nye medarbejdere. Teknologierne kommer til at skifte over tid, men den fundamentale måde at se på nye muligheder gør ikke. Hint hint, hvis du en dag sender os en ansøgning 🙂

 

Få sat ansigter på

I løbet af året har vi forsøgt at personliggøre vores egen markedsføring, for at vise hvem vi er og hvad vi kan. Det har primært været gennem videoer, hvor vi hver især kunne tale om emner, vi ved noget om. De små tips og tricks, der kan hjælpe dig og din markedsføring.

Vi har også lavet nogle længere og mere dybdegående ting; nemlig vores B2B whitepaper og ebog om julesalg.

Begge dele har krævet mange ressourcer, men skal være med til at lægge et fundament for vores online tilstedeværelse, som vi har bygget på siden 2011. Derfor er det også vigtigt, at du kan sætte ansigt på 🙂


Beruf åbner i Hillerød

I Q1 af 2020 åbner vi et lille kontor i Hillerød.

Vi tror på den lokale forankring. Vi er interesseret i de lange kundeforhold og de fungerer typisk bedst, når man er er tæt på hinanden. Vi værdsætter de personlige møder og tager altid et møde ansigt til ansigt, inden vi tager en ny kunde ind.

Så for at leve op til den ambition og være tættere på eksisterende og nye kunder i Nordsjælland, åbner vi nu et kontor. Det bliver med vores specialist, og kommende afdelingschef, Eskil, som spydspids. Vi glæder os til at kunne fortælle mere 🙂

Vores mest populære blogindlæg i 2019

I 2019 har vores kampagnespecialister delt en masse af deres viden i blogindlæg. Her får du en oversigt over de mest populære:

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: