Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Annoncér med Google Adwords og spar markedsføringskroner

Bjarke_2022
Bjarke Bekhøj
Direktør & Partner

Annoncér landsdækkende, regionalt eller lokalt med Google AdWords – og spar markedsføringskroner.

For store og små, lokale som landsdækkende

Google AdWords har gjort det nemt for den lokale bager, møbelhandler eller den landsdækkende forretning at annoncere geografisk – helt ned på byniveau. Du undgår derfor at skyde med spredehagl, men målretter i stedet din markedsføring efter potentielle kunder.
Du kan stille dig selv det spørgsmål, er det relevant for min forretning at jyder, fynboer og sjællændere eller personer fra Madrid, London og København kan klikke sig ind på din nuværende kampagne. Hvis svaret er nej, så er Google AdWords værktøjet for dig.

Det ville fx være relevant for en lokal tømrer med forretningen placeret i Vejle, at dukke op på søgninger foretaget i Vejle-området, men knap så relevant at dukke op i Aalborg-området.
Et andet eksempel går på en landsdækkende møbelforretning, der afsætter møbler rundt i Danmark. De er bare ikke klar over, hvor i landet kunderne kommer fra, hvilket gør det svært at målrette markedsføringen. Gennem en Google AdWords kampagne er det muligt for møbelforretningen at få geografisk rapporteret, hvor deres kunder opholder sig og hvor trafikken er på sit højeste. På den måde kan de målrette en efterfølgende markedsføring og spare de ‘unødvendige’ klik.

Derfor er værktøjet ikke kun relevant for lokale forretninger, men for alle der ønsker at målrette sin markedsføring.

Geografisk udvælgelse

Gennem Google Maps er det med Google AdWords muligt at annoncere helt ned på byplan. Her udvælges alt fra byer til lande til den enkelte kampagne, som her et lokalt eksempel på 10 mil omkring Aarhus.

Formålet med Google AdWords

Formålet er at målrette og effektivisere din forretnings markedsføring og at spare markedsføringskroner. Det er ingen hemmelighed, at hos rigtig mange mennesker verden rundt rimer Google på online søgninger – og ved at effektivisere din forretning gennem Google og deres AdWords vil der hurtigt kunne ses resultater i form af besøgende på hjemmesiden, der giver kunder i forretningen.

Med Google AdWords vil du have mulighed for:

  • at nå ud til personer i det øjeblik, de søger online gennem fastsatte nøgleord
  • at målrette markedsføringen nøjagtigt til det geografiske område, du ønsker
  • at fastsætte et budget for din AdWords kampagne, som ikke overstiges.
  • at foretage effektmåling og herefter effektivisere og optimere markedsføringen
  • at øge antallet af potentielle kunder

Med Googles værktøj er det let at få et større og gennemskueligt indblik i din online markedsføring, hvor der udelukkende arbejdes ud fra dine betingelser. Det er let at sætte på pause eller stoppe og så er det uden minimumspriser, bindinger eller betingelser.
Vi vil altid være dit foretrukne Google Ads bureau.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: