Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Become vækster og udvider partnerkredsen

Signe
Signe Vind Krogh-Jensen
Kommunikationskonsulent

Pressemeddelelse 01.09.2021

Tobias Olesen er ny partner i Become, der efter en succesfuld fusion nu udvider ejer- og partnerkredsen. Samtidigt melder bureauet om vækst og behov for nye medarbejdere.

Det digitale marketingbureau Become udvider ejer- og partnerkredsen med Tobias Olesen. Tobias har været ansat i virksomheden siden 2014, senest som Kundechef med ansvar for salg og digital rådgivning.

“Vi er meget stolte over, at Tobias har takket ja til at blive partner. Han er en vigtig del af virksomheden og er om nogen dygtig til at bygge relationer og sætte sig ind i andres behov. Vi har hele tiden været glade for ham – både som sælger, kundechef og nu som partner, ” siger Bjarke Bekhøj, direktør og partner i Become.

Tobias Olesen blev ansat som Google Ads-specialist i 2014 (i tidl. Beruf), men fik hurtigt mere fokus på kunderelationer og salg. De seneste par år har han været en del af den daglige ledelse i Become. 
“Jeg er stolt og glad for i dag at kunne kalde mig partner og medejer af Become. Selvom det i mit daglige arbejde ikke kommer til at ændre det store, så er det er et anerkendende skulderklap, som jeg værdsætter højt. Jeg glæder mig til fortsat at være en del af en virksomhed, hvor hårdt arbejde og de rette værdier går hånd i hånd,” fortæller Tobias Olesen, ny partner i Become. 

Udvidelsen af ejer- og partnerkredsen sker på baggrund af den vækst, Become har oplevet det seneste år. Bjarke Bekhøj tilføjer: 

“Planen med Become har fra start været, at vi gerne vil blive et større bureau med både glade og kompetente kunder og medarbejdere. I Become hjælper vi vores kunder med at ‘blive til’ noget. Og i forlængelse af dette kommer vores egen vækst som en naturlig del. Lige så naturligt er det for os at gøre Tobias til partner med de indsatser og resultater, han har været med til at skabe.”

Vækst og øget rekruttering

Become blev stiftet i 2020 ved en fusion af bureauerne Beruf og Compell, der hver har taget 10 års erfaring i branchen med sig. Med sammenlægningen skabte de to virksomheder et fælles fundament for at skabe vækst – og indtil videre er det gået godt. 

På trods af nedlukninger og hjemmearbejde i 2021 har Become formået at fastholde og få nye kunder. Det har i dette kalenderår ført til fem nye ansatte på tværs af kontorer i både Aarhus, København og Holstebro.  

Become beskæftiger i alt 29 medarbejdere og forventer at ansætte flere nye kollegaer den kommende tid. Partnergruppen i Become består nu af Bjarke Bekhøj (direktør), Andreas Solgaard, Emil Zacho-Petersen, Henrik Christiansen og Tobias Olesen. 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: