Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Become ansætter ny kontaktchef og åbner ny afdeling  

Become ansætter ny kontaktchef og åbner ny afdeling  
Signe Vind Krogh-Jensen
Kommunikationskonsulent

Pressemeddelelse 03.09.2021

Michael Eliasen er ny kontaktchef i Become, der grundet vækst har brug for flere seniorkompetencer til at løfte det kommercielle niveau. Samtidigt åbner bureauet nyt kontor i Aalborg.

Det digitale marketingbureau Become ansætter den erfarne Michael Eliasen som ny kontaktchef. Michael har mere end 6 års erfaring i branchen og har senest siddet som Business Development Director i reklamebureauet Envision. Nu bliver han en del af rådgiverteamet hos Become.

“Jeg er glad for igen at kunne fokusere fuldstændigt på det digitale felt. Become er et bureau, der både forretningsstrategisk og værdimæssigt matcher mine ambitioner og det, jeg tror på. Det tiltaler mig, at der i Become aldrig er langt fra ord til handling, og at jeg får endnu mere fart på i mit daglige arbejde. Nu glæder jeg mig bare til at komme i gang,” fortæller Michael Eliasen, ny Kontaktchef i Become.

I Become skal Michael Eliasen være med til at udvikle bureauets kommercielle strategi. Virksomheden er i vækst og har brug for flere seniorkompetencer, forklarer direktør Bjarke Bekhøj: “Det seneste år har vi formået både at fastholde og få nye kunder, hvilket har vækstet virksomheden til et niveau, hvor vi nu har brug for flere seniorkompetencer. Derfor er vi stolte over at kunne byde Michael velkommen. Vi vil gerne blive et endnu større, og det er jeg sikker på, at Michael med sin kommercielle erfaring indenfor digital marketing er den helt rigtige kandidat til at hjælpe med.” 

Udvider med nyt kontor i Aalborg

Become har kontorer i Aarhus, København og Holstebro – og udvider nu med nyt kontor i Aalborg. Virksomheden blev stiftet i 2020, da de erfarne bureauer Beruf og Compell fusionerede. På trods af coronanedlukninger er virksomheden kommet godt fra start. Så godt, at de nu kan udvide geografisk. “Vi vil gerne dække bredt, så vores kunder i hele landet aldrig skal være for langt fra vores specialister. Selvom danskerne er trænede i videomøder, så holder vi stadig meget af at kunne tilbyde en kop kaffe på kontoret. Derfor er det en stor glæde at kunne åbne en afdeling i Nordjylland, hvor Michael i forvejen har et stærkt netværk i Aalborg og omegn,” fortæller Bjarke Bekhøj.

Become beskæftiger i alt 29 medarbejdere og forventer at ansætte flere nye kollegaer den kommende tid.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: