Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Beruf & MediaK

Henrik
Henrik Christiansen
Partner

To virksomheder under samme tag?

Sommeren 2018 flyttede Beruf & MediaK ind på samme adresse, nemlig Frederiksberg Allé.
Beruf og MediaK fungerer som to selvstændige virksomheder. Med fælles adresse, kontorer med få meters afstand og stærke kompetencer inden for digital markedsføring og kommunikation, er vi samarbejdspartnere, der supplerer hinanden på bedste vis ?

Berufs kernekompetencer

Vi er specialister i digital markedsføring, herunder Google Ads, Google Analytics, Facebook Ads, søgemaskineoptimering (SEO), WordPress hjemmesider og generelt arbejdet med betalte markedsføringskanaler.

Det er områder, der blandt andet kan bidrage til, at din virksomhed bliver mere synlig digitalt.
Lad os antage, at du driver en virksomhed, hvor kerneforretningen er din webshop.

Du synes måske ikke, at der er nok salg i din webshop (kan der nogensinde være nok salg?) og derfor ønsker du selvfølgelig, at der skal flere potentielle kunder ind i din webshop, som afslutningsvist skal konvertere (altså købe et af dine produkter). Hvordan kommer det til at ske og hvem hjælper ⁉️
Læs videre og få svaret?

Google Ads & Google Analytics

Den helt  rigtige strategi, de rigtige analyseværktøjer og evalueringen af processen, er noget af det vi hjælper dig med. Vi ‘går ind bag dataen’ via fx Google Analytics, og kan se ned i den mindste detalje, hvornår potentielle kunder bliver på din side, hvordan de interagerer og hvornår de forlader din side, hvis det ikke ender med et salg.

Yderligere hjælper vi dig med at udforme målrettede kampagner. Det skal bidrage til, at din webshop er mere synlig for omverdenen, som skal lede til flere potentielle kunder i din webshop.
Her kan det blandt andet spores, hvor mange klik der er på den nye kampagne, hvor mange der konverterer og meget mere. Alt sammen er vigtige elementer i digital markedsføring, hvis du ønsker at nå ud til flere og tjene flere penge ??.

Ved at spore alt, kan du se om din investering i din digitale markedsføring fungerer, hvad der er mest lukrativt, og lige så vigtigt – hvad der ikke er.

Hjemmesideoptimering

I Beruf arbejder vi udelukkende med WordPress som underliggende system (CMS), når det drejer sig om hjemmesider. Det gør det muligt for kunden at implementere andre idéer og nye elementer til hjemmesiden, efter de har modtaget den endelige nyproducerede hjemmeside. På den måde kan kunden selv videreudvikle på hjemmesiden, hvis dette er et behov.

Hvor er det MediaK kommer ind i billedet?
Ja nu skal du høre?..
De rigtige værktøjer og målrettede kampagner er en ting, men kommunikationen og den rigtige content har også betydning. Kommunikation og content er MediaKs kernekompetencer. MediaK har mange års erfaring og de hjælper din virksomhed med at kommunikere til den specifikke målgruppe du måtte have og ligeledes med den rette content heraf.

Sociale medier

Nyhedsbreve, sociale medier, foto og tekstforfatning, er nogen af de områder MediaK kan hjælpe din virksomhed med.

De fleste kan finde ud af, at oprette en Facebook, LinkedIn, eller Instagram konto?‍♀️.
Men hvis der ikke er indtænkt en strategi om hvorfor vi er på lige netop et socialt medie, frem for et andet, kan synligheden af din forretnings sociale medier formindskes?.

Det kommer af, at brugerne er alt afgørende for om de finder dit indhold på sociale medier relevant.
Hvis brugerne ikke finder dit indhold relevant, ryger dine opslag ned i bunden af feedet, grundet at der ikke er nok, der interagerer med indholdet. Det gør, at opslagene ikke når du til mange særlig mange brugere og dermed kan synligheden af din virksomhed svækkes.

Indholdet skal udformes på baggrund af en strategi, så alt indhold er rettet mod dine brugere og målgrupper på sociale medier. Alt dette hjælper MediaK dig med!?

Læs endelige videre. Vi er snart i mål??

Æstetiske billeder, målrettet annoncering og fangende opslag skræddersyet til målgruppen, er noget der virker, når virksomheder skal skabe engangement på sociale medier. Jo større interaktion fra brugernes side, jo større chance er der for, at din virksomhed bliver set og når ud til flere?

Mål engagement

En lille bonus ➡️➡️ Du kan blandt andet måle engagement på din Facebookside og Instagram ved hjælp af en meget simpel metode. Metoden er IPM (interaktioner pr tusinde brugere) (Haug, 2018).
Metoden er relevant, hvis du ønsker at se om din virksomheds Facebook eller Instagram performer. Ligeledes kan du se hvordan din side performer i forhold til dine konkurrenter.
Beregningen af IPM bygger på offentlig tilgængelig data, hvorfor du kan sammenligne dine sociale medier med andre. ? Beregn din IMP score ved at sætte din facebook/instagram url, ind i dette link:

Kommunikation

Kommunikation er vigtigt, især fordi din modtager skal fange dit budskab inden for få sekunder. Der vil altid være alternativer. Derfor skal al kommunikation være skræddersynet til netop den målgruppe du vil ramme. Dette er MediaK særligt gode til.

Digital markedsføring, kommunikation & content hænger sammen. Vil du nå ud til flere, skal der tages højde for alle områderne.

Det vil selvfølgelig variere i forhold til hvor stort et fokus, der skal være på de forskellige områder, afhængig af arbejdsopgaverne. Det er dog svært at se markedsføring, kommunikation og content uafhængig af hinanden?

På den måde supplerer Beruf & MediaK hinanden med mange stærke kompetencer.
For at gøre det tydeligt for alle, så er Beruf og MediaK to selvstændige virksomheder i et stort mediehus???

Mediehuset har til formål at dække alle de behov og ønsker du har inden for digital markedsføring og kommunikation???
 
 
 
 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: