Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Er du klar til de to store Shoppinghøjtider?

Henrik
Henrik Christiansen
Partner


Black Friday og jul er lige rundt om hjørnet, og selvom du tænker at der er længe til – så er det nu du skal have planlagt din markedsføring. Ifølge Nets overhalede Black Friday faktisk julehandlen allerede sidste år med en dankortomsætning på 2 mia. kr.

Både ved Google AdWords og Facebookannoncering er der gode muligheder for at automatisere igangsætning af kampagner, men det kræver at du allerede nu beslutter hvilke tilbud der skal være gældende.  Vi har samlet vores vigtigste tips til Black Friday og julesalget.

3 konkrete AdWords tips:


1. Remarketing-lister
Det estimeres at 89% af alle købere vil undersøge de forskellige tilbud via søgemaskiner og fordi købsprocessen starter tidligere og tidligere, er det essentielt at du allerede nu indsamler dine remarketing-lister.  Kunder der er blevet eksponeret for dine budskaber tidligt i købsprocessen, er nemlig langt mere tilbøjelige til at købe fra netop dig.


2. Nedtælling i annoncer
I Google AdWords er det muligt som annoncør, at kombinere et nedtællingsur sammen med din annoncer, der viser hvor mange dage der fx. er til Black Friday, hvor tilbuddet gælder.


3. Mobil-optimeret website
Selvom de fleste online salg på Black Friday fortsat sker fra computeren, er smartphonen blevet danskerne foretrukne værktøj til at undersøge markedet for gode tilbud. Hvis kunderne ikke kan navigere rundt på din side fra mobilen, bliver dit website højst sandsynlig fravalgt i købsøjeblikket. Endvidere værdsætter Google en mobil-optimeret landingside.


Få det maksimale ud af julehandlen, ved at have styr på følgende:

  • Din webshops teknik, brugervenlighed og mobiloptimering
  • Google Analytics e-handelssporing og scripts til sporing/retargeting fra AdWords, Facebook, mm.
  • Din julestrategi (inkl. dine tilbud, leverandører og processer)
  • Opsætning af dine kampagner (AdWords, Facebook Ads, nyhedsbreve, etc.)

Ønsker du rådgivning omkring Black Friday eller julehandlen, så kontakt os.
God Black Friday/jul!

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: