Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Boost din business med Google Business Photos

Er din virksomhed på nettet? Ja, det er den med stor sandsynlighed, hvad enten du har en hjemmeside, webshop, facebookprofil, twitterprofil eller hele molevitten, er der efterhånden ikke mange virksomheder, der ikke har spottet fidusen i at være online.
Og det ved den digitale frontløber, Google, godt. De har nu lanceret en ny og spændende mulighed for dig, der som virksomhed gerne vil booste din virtuelle tilstedeværelse og dermed din kundeappel – den nye dreng i klassen hedder Google Business Photos.

Videretænkning af tidligere initiativer

Google Business Photos er en videretænkning af andre initiativer, som Google allerede har implementeret. Du kender allerede Google Street View, der tillader internetbrugere at se detaljerede satellitbilleder af gader og stræder over alt i verden. Det har givet enhver med internetadgang mulighed for at danne sig et meget rigt indtryk af et område, lokalt eller fjernt, uden nogensinde at have besøgt det.
Et andet projekt, du måske har stiftet bekendtskab med, er Google Art Project, der har gjort det muligt for kunstelskere at besøge en lang række af verdens mest kendte museer virtuelt.

Enkelt koncept, stærk effekt

Google Business Photos kombinerer de koncepter, der er udviklet gennem Street View og Art Project ved at gøre det muligt at besøge forretninger (og dermed din virksomhed) med samme virtuelle detaljeringsgrad, som gør sig gældende for dem.
Konceptet er enkelt – nye kunder kan se din forretning, når de søger efter produkter, du sælger eller på dit brandnavn. Du har dermed mulighed for at trække flere kunder til (eller sælge dem noget direkte online) gennem et rigt visuelt indtryk, der er tilgængeligt 24/7.
Det er værd at overveje, hvilket potentiale, det kan repræsentere for dig og din virksomhed.

Oplagt Business Booster

Særligt for virksomheder, der sælger forbrugergoder, som præsenteres på hylderne i en forretning eller restauranter, teatre og koncerthaller, der i høj grad lever af at skabe en stemning, har mulighed for at fange nye kunder ind med Business Photos. Vores kunde A. C. Perch’s har netop udnyttet Googles nye værktøj på denne måde med stor succes (læs og se mere her).
Den stærke emotionelle appel, som flotte virtuelle billeder kan skabe, er en oplagt business booster for alle brancher, der tænker i at sælge oplevelser i den ene eller den anden form.
Business Photos bliver her “the missing link” mellem den potentielle kunde, der sidder bag sin computerskærm og forsøger at beslutte hvor han/hun vil shoppe, spise eller tilbringe en aften med vennerne og de fysiske forretninger, der findes derude.
For andre typer forretninger, der for eksempel lever af vidensproduktion eller B2B-salg, er Business Photos en oplagt mulighed for at brande sig selv i forhold til at tiltrække nye medarbejdere og samarbejdspartnere.
Opfordringen herfra: Hold øje med Google Business Photos, og overvej, om det er et værktøj, der kan booste din business.

Tag et virtuelt kig indenfor hos Compell

Vi byder naturligvis indenfor på Fredensgade 38, 1. med Google Business Photos, så du kan tage en digital rundtur og se vores kontorer. Kaffen kan vi desværre ikke servere, uden at du kommer forbi os fysisk, så det håber vi, du får lyst til, efter at have set lokalerne online.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: