Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Compell bliver en del af VENSI Erhvervsnetværk

Compell bliver en del af VENSI Erhvervsnetværk

VENSI er et erhvervsnetværk etableret af folkene bag OfficeLab, som både er et kontorfællesskab, konferencecenter og altså også erhvervsnetværk lidt nord for Aarhus i Lystrup. Kirstinelund er et forholdsvist nyt sted, som er utrolig lækkert. Det er et oplagt sted at holde møder, workshops, kickoffs og udover erhvervsnetværket kunne det sagtens være et sted Compell vil holde arrangementer i fremtiden.

Først og fremmest deltager vi i VENSI fordi over 100 andre interessante virksomheder gør det. Det er en god mulighed for at få et lokalt forankret netværk af forskellige mennesker og virksomheder, som vi både kan bruge til sparring, til at finde leverandører og kunder. VENSI er opdelt i flere forskellige grupper og mødes en gang om måneden til et netværksmøde og her vil man i fremtiden også kunne finde Compell.
Du kan booke Kirstinelunds konferencelokaler direkte gennem Ateo.

Også en spændende iværksætterhistorie

OfficeLab er desuden en ret interessant iværksætterhistorie. Stifteren Christoffer Flintholm går virkelig op i at have et højt niveau og ambitionerne fejler heller ikke noget. Indenfor en kort årrække er det et mål at have lokaler i hele i alle danske byer med over 50.000 medarbejdere.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: