Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Compell er blevet Adwords certificeret!

Det er ikke kun hoptimisten, der hopper her på kontoret…
Vi hopper allesammen af glæde, for Compell er nemlig blevet Adwords certificeret og kan dermed kalde sig  Google AdWords Certified Partner!
Som bevis, har vi fået et Google Partner badge i bunden af vores website og det, tør vi godt sige, er lidt af et kvalitetsstempel.

Og hvad betyder det så?
Google Partner badget gives til virksomheder, der er eksperter i Googles produkter og er din garanti for online marketing løsninger af høj kvalitet og professionalisme. Som Google AdWords certificeret virksomhed, kan Compell dermed tilbyde dig:

  • kvalificeret og professionel rådgivning baseret på Googles nyeste produkter og services
  • dokumenterbare resultater
  • mest muligt for pengene
  • konkurrencemæssige forspring.
“Med en AdWords-certificering på Compells CV kan eksisterende og potentielle kunder se, at Google anser os for at være eksperter på området.

Da certificeringen løbende skal vedligeholdes, er også dette med til at holde os opdateret med de nyeste trends og værktøjer, så vores kunder er med som first movers når Google lancerer nye tiltag.”
– Michael Smedegaard, Google AdWords Certified Partner hos Compell

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at vide mere om, hvordan vi som Google Partner kan optimere din virksomhed, så tøv ikke med at sende os en mail på info@compell.dk eller give os et kald på tlf. 71 99 75 15

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: