Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

DANSKIs instagram konkurrence

DANSKIs instagram konkurrence

Er du en af de uheldige, der sidder herhjemme i Danmark, som hellere vil være ude at rejse og stå på ski? Du har følelsen af, at det er den værste tid at føle sig hele alene tilbage i Danmark. Så vil Danski prøve at få dit humør op igen med en Instagram konkurrence.

Den værste tid

Den værste tid er, når man sidder tilbage i Danmark og gerne ville have været ude at stå på ski. Vejret herhjemme er ikke ligefrem ski-venlig, da vi kun har lidt sne, men derimod bare har sjap og slud. Desuden bliver det også rigtig hurtigt mørkt i Danmark – og det kan derfor være svært at komme op om morgenen, fordi du ikke skal ud at stå på ski. Den værste tid er, hvis du slet ikke får brugt dine ski. De står bare og samler støv til sig på loftet, mens du i håb står og kigger på himlen, om der ikke snart falder sne, så du kan få brugt dem.
Danski vil prøve at opmuntre dit humør igen ved at udlodde et GoPro kamera til lodtrækning blandt en masse billeder af Instagram brugere. Her skal du tage et billede af den værste tid og lægge det op på Instagram med hashtagget: #denbedstetid – Når dette er lagt online, så er du med i lodtrækningen om et super fedt GoPro kamera. Konkurrencen slutter dog allerede torsdag den 13. februar 2014. Men det burde jo ikke være svært, at tage et billede af den værste tid, hvis man sidder her tilbage i Danmark.. Skynd dig at få lagt det på Instagram, så du har mulighed for at vinde et fedt GoPro kamera!
Find mere omkring konkurrencen på DANSKis facebookside.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: