Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Fra studiegruppe til digitalt bureau

Fra studiegruppe til digitalt bureau
Henrik Christiansen
Partner

Fra studiekammerater til professionelle partnere

Partnerne i Beruf, Andreas Solgaard og Henrik Christiansen, mødte hinanden i en studiegruppe på første semester under deres uddannelse på Københavns Erhvervsakademi. Her læste de E-concept Development. De var særligt interesserede i, hvordan virksomheder kunne blive mere synlige på markedet gennem digital markedsføring.

Da bachelorprojektet nærmede sig, vidste Andreas og Henrik, hvad deres projekt skulle omhandle. De lykkedes med projektet og deres Bachelorgrad viste sig senere hen at markere indledningen på en succesfuld virksomhed – nemlig Beruf.

Eftersom Andreas og Henrik startede med at arbejde på Beruf virksomheden under bacheloren, var der rig mulighed for at teste om konceptet og overgangen fra studiekammerater til professionelle partnere ville fungere.

Det virkede – og i 2011 løftede Andreas og Henrik sløret for deres nye digitale bureau.

Beruf har skabt resultater på markedet

Interessen for digital markedsføring eksemplificeret ved blandt andet Google Ads, Google Analytics og WordPress-hjemmesider blev startskuddet på oprettelsen af virksomheden Beruf, der fortsat udmærker sig i og er førende på området inden for digital markedsføring.

Det er gået stærkt, siden Andreas og Henrik i sin tid søsatte deres projekt, der lagde fundamentet for Beruf. I skrivende stund har firmaet rundet de første 7 år, og på denne relativt korte levetid har Beruf med stor succes hjulpet over 400 virksomheder i ind- og udland.

Beruf i dag

I dag er der i alt 10 ansatte i Beruf, der dagligt servicerer kunder og hjælper disse med at opfylde deres mål. Teamet i Beruf trives i en travl og dynamisk hverdag, hvori vi er beskæftiget med en stor spændvidde af kundeopgaver. Til trods for travlhed har vi altid plads nye kunder, og vi byder jer hjerteligt velkommen til at tage kontakt os.

Teamet i Beruf ser du på nedenstående billede. Det er et team, der arbejder målrettet med kunders ønsker og et team, som tror på, at de bedste resultater bliver skabt i fællesskab. Derfor værdsætter teamet i Beruf at bruge tid sammen i profesionelle- såvel som i sociale rammer.

Beruf & MediaK

I dag ligger Beruf på Frederiksberg Allé sammen med MediaK. Beruf og MediaK er under samme tag, fordi de supplerer hinanden med forskellige stærke kompetencer.

MediaK udbyder kommunikation og content til virksomheder, hvor Beruf udbyder digital markedsføring. Dermed er MediaK & Beruf blevet til et stort mediehus med fokus på marketing og kommunikation.
Tak fordi du læser med hos Become – dit Google Ads bureau

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: