Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Gør opdateringen af dit WordPress website nemmere

Har du har en WordPress-baseret hjemmeside, der har været online i længere tid, kan det godt blive lidt af en udfordring når der kommer opdateringer til WordPress’ temaer og plugins. Her får du et par huskeregler, der kan gøre den proces lidt nemmere for dig.

Har du brug for WordPress Udvikling?

Gennemgå opdateringerne løbende som de kommer



Jo længere tid der går, mellem du får opdateret både plugins og WordPress, desto større sandsynlighed er der for, at der kan opstå problemer.

En god huskeregel er derfor at få klaret de forskellige opdateringer så snart de kommer, så de ikke hober sig op og du ender med at stå med en masse opdateringer på én gang – dette vil nemlig også gøre det nemmere at finde problemet, hvis noget skulle gå galt under en opdatering.

Hold plugins på et minimum



Har du ingen kompetencer ud i programmering, kan plugins virkelig være en hjælp. Det giver dog også nogle problemer når du skal holde din side opdateret. Jo flere plugins du bruger, desto større er sandsynligheden for at ét af dem ikke fungerer med den nyeste opdatering og i værste tilfælde kan få din side til at gå ned.

Kan du programmere eller har du en udvikler tilknyttet, så prøv så vidt muligt at huske på følgende:
”Hvis det kan laves uden et plugin, så gør det”.

Der kan selvfølgelig være situationer, hvor det er så tidsbesparende at bruge et plugin, at det bare giver bedst mening, men som udgangspunkt er det en god huskeregel til små løsninger – f.eks. indsættelse af deling til de sociale medier og lignende.

Husk at holde temaet opdateret



Bruger du et købt tema, er det også vigtigt at holde dette opdateret. Dette er i sig selv rimelig simpelt, hvis du ikke har været inde og lave rettelser i det oprindelige tema. Har du det, skal du være opmærksom på at du vil overskrive disse rettelser, hvis du opdaterer temaet uden videre.

Det er derfor vigtigt, at du laver rettelser i et såkaldt child-tema. På den måde laver du ikke rettelserne direkte i det oprindelige tema og kan derfor godt opdatere dette uden at det overskriver de rettelser, som du eller din udvikler har lavet.

Har du en udvikler tilknyttet, er det en god idé at få ham til at lave eventuelle rettelser på denne måde, det gør det lettere for dig eller en fremtidig udvikler at holde det hele opdateret.

OBS: Har du flere hjemmesider kan http://www.wpremote.com være en hjælp, da den giver dig en oversigt over, hvilke opdateringer der er til hvilke sites – og giver dig mulighed for at opdatere dem direkte fra deres hjemmeside.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: