Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Google Business Photos styrker A.C. Perchs på nettet

Hvordan kan oplevelsen af at handle i den lille tebutik på Kronprinsensgade overføres til handel nettet?
I et tidligere blogindlæg beskrev vi konceptet bag Googles nye produkt: Google Business Photos. Google Business Photos giver nye og gamle kunder mulighed for at gå en virtuel tur i din fysiske butik, nøjagtigt som du kan besøge alverdens gader ved hjælp af Google Street View.
Det giver gode muligheder for butikker, der har stærke, lokale brands, og det har A.C. Perch’s Thehandel indset.

Få oplevelsen med i webshoppen

Brandet og sjælen i A.C. Perch’s Thehandel er i høj grad forankret i tebutikken med sin 178 år lange historie. Folk køber ikke bare te ved Perchs for at få den bedste te. De køber den i lige så høj grad for den oplevelse, der ligger i at handle i en butik, hvor indretning og personale oser af historie, glemte tider, tabte dyder og ikke mindst autenticitet.
Et virtuelt besøg i butikken giver nye webshopkunder, der måske aldrig har været i eller kender til butikken på Kronprinsensgade, en mulighed for at gå på opdagelse og få et stærkt indtryk af den virksomhed, de køber fra, i en grad der ikke er mulig med tekst, billeder eller videopræsentation alene.

Fra lokal til international

Historien om A.C. Perch’s Thehandel er mindre væsentlig at få kommunikeret online for potentielle kunder i lokalområdet, hvor butikken og brandet er almindeligt kendt, men hvad med resten af landet og udenlandske markeder?
Webshoppen gør det muligt for Perch’s at sælge te til hele Danmark og udlandet, og her kan Google Business Photos være en hjælp til at nedbryde den lokale forankrings betydning for kunderne.
Hele verdens internetbrugere får mulighed for at tage et kig indenfor i både tebutikken og thesalonen uden at skulle foretage en længere rejse. De får mulighed for at besøge det sted, bestillingen kommer fra og få noget af den stemning, som de lokale allerede kender.
Perchs lever i høj grad på brand- og oplevelsesværdi, og Business Photos hjælper til at få oplevelsen ud til så mange som muligt.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: