Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Hardware anbefalinger til videomarkedsføring

MC ny
Michael Cortzen
Marketingspecialist

Vidste du, at det organiske engagement er højest på Facebook, når indlæg indeholder videomateriale? Eller hvis du inkluderer ordet “video” i din e-mail-emnelinje kan du øge “åbne raten” med 19 procent? Et firma gik så langt som at teste, hvorvidt videominiaturebilleder i et e-mail-nyhedsbrev vil øge engagementet. De fandt ud af, at det var ganske vellykket. Firmaet rapporterer at næsten 41 procent flere mennesker vil beskæftige sig med e-mailen, hvis den havde et videominiaturebillede, i modsætning til et statisk billede eller bare tekst. Det skriver Forbes.

I en frakoblet digital verden søger folk måder, hvorpå de kan føle en følelse af engagement og forbindelse. Det er en forklaring på, hvordan autentisk historiefortælling ved hjælp af video viser sig yderst potent til at øge engagementet. Uanset om det er gennem handlinger som kommentarer, likes eller delinger, hvis folk reagerer på dit video-marketingindhold, er det et godt tegn på, at du er på den rigtige vej.

Video kan ligesom en kundeudtalelse eller en produktanmeldelse hjælpe med at skabe troværdighed for din virksomhed, dit brand og dit produkt. At se nogen demonstrere, hvordan et produkt eller en tjeneste forbedrer effektivitet eller løser problemer er meget mere troværdig end bare at læse en artikel om det.
Som SEO bureau er video også noget vi forsøger at motivere vores kunder til at lave i højere grad, fordi content er blevet så stor en del af SEO. Samspillet mellem tekster, billeder og video har aldrig været større. Derfor anbefaler vi at i kommer i gang med jeres videomarkedsføring.

I en frakoblet digital verden søger folk måder, hvorpå de kan føle en følelse af engagement og forbindelse. Det er en forklaring på, hvordan autentisk historiefortælling ved hjælp af video viser sig yderst potent til at øge engagementet. Uanset om det er gennem handlinger som kommentarer, likes eller delinger, hvis folk reagerer på dit video-marketingindhold, er det et godt tegn på, at du er på den rigtige vej. Video kan ligesom en kundeudtalelse eller en produktanmeldelse hjælpe med at skabe troværdighed for din virksomhed, dit brand og dit produkt. At se nogen demonstrere, hvordan et produkt eller en tjeneste forbedrer effektivitet eller løser problemer er meget mere troværdig end bare at læse en artikel om det. Som SEO bureau er video også noget vi forsøger at motivere vores kunder til at lave i højere grad, fordi content er blevet så stor en del af SEO. Samspillet mellem tekster, billeder og video har aldrig været større. Derfor anbefaler vi at i kommer i gang med jeres videomarkedsføring.

Videomarkedsføring hardware anbefalinger:

En nyere smartphone er ideel til at lave videomarkedsføring, så længe der er mikrofon. Her hos markedsføringsbureauet Beruf har vi brugt mange forskellige setups. Det mest ideelle er når der er mulighed for lyd, lys og god billedekvalitet. I dag bruger vi selv et spejlreflekskamera, mikrofon, stativ og lys til vores videoer.

Undgå så vidt muligt at klippe i indholdet, da det bliver mere naturligt uden klipning. Det kan også fremme autoriteten. I det følgende kommer vi med nogle anbefalinger som du kan bruge i din organisation, virksomhed eller til dit projekt.

Her opstilles en række anbefalinger i forhold til videomarkedsføring hardware.

1) Kamerastativ til gulv

2) Kamerastativ til bord

3) Mobilholder til stativet (nødvendig for at kunne sætte mobilen fast)

4) Mikrofon

5) Lys

Vi har ikke selv testet alle ovenstående muligheder. De er fundet på baggrund af at være budgetvenlige og gode muligheder for små og mellemstore virksomheder, der skal i gang med at lave godt videomateriale for et lavt budget.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: