Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Husk backup af din WordPress hjemmeside. Hvad gør du, når det er for sent?

Du kender det nok. Hvis noget er bare en lille smule besværligt, lader man det typisk ligge.  For der sker jo nok ikke noget … Men hvad nu hvis der gør?
Wordpress er pt. verdens mest benyttede CMS.
Når et CMS bliver populært, trækker det til tider også lidt skyggesider med frem i lyset.
Og når sådanne skyggesider har været forbi en WordPress hjemmeside, eller blog, nytter det ikke meget at ønske, at man havde backet op i tide.
Desværre oplever man i alt for mange tilfælde, at der ikke er lavet en sikker backup. Der kan således gå lang tid, inden man har en velfungerende hjemmeside igen. Og det er hamrende ærgerligt, især når man tænker på hvor simpelt det er, at lave automatisk backup af dit site vha. plugins.
WordPress udvikling har aldrig været lettere med Become! Kontakt os i dag og hør mere.

Vi anbefaler, at du installerer følgende plugins til backup af dit site:

http://wordpress.org/plugins/wordpress-backup-to-dropbox/
http://wordpress.org/plugins/backwpup/
Begge er lette og simple at installere, og så kan de sættes til at automatisk at tage en backup af dit site, mindst en gang om måneden, og herefter gemme backup-filen forsvarligt på et cloud drev som eksempelvis Dropbox.
Begge plugins tager backup af både dine filer og din database og kan gemme dine backups på din Dropbox konto, imens det sidstnævne plugin også giver mulighed for eksempelvis at gemme på samme webhotel eller et eksternt webhotel via FTP.
Uanset om det drejer sig om opdatering eller backup af din WordPress hjemmeside, så hjælper vi altid gerne.
Har du spørgsmål om opdatering, backup, eller noget helt tredje vedr. dit site, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: