Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Shopify og Uber lancerer game changer inden for online shopping

Et innovativt samarbejde mellem e-handelsplatformen Shopify og UberRUSH, en kurérservice, der udbydes af det kontroversielle amerikanske koncept Uber, åbner muligheden for raketfartslevering af online køb via Shopify-baserede webshops.
Få udviklet din webshop i WordPress.
Vi snakker levering inden for få timer efter en ordre er lagt!
Konceptet blev lanceret i New York, San Francisco og Chicago den 14. oktober 2015, og der arbejdes aktivt på at gøre UberRUSH app’en tilgængelig via Shopify i flere byer og locations.

En ‘game changer’

Det er ikke bare en god nyhed for impulsshoppere, utålmodige købere og webshopejere, der benytter Shopify.
Det kan blive en reel game changer inden for online shopping generelt, idet konceptet giver anledning til skarp konkurrence mellem Shopify webshops og tvinger øvrige webshop-udbydere og kurérvirksomheder til at gentænke deres services og koncepter, efterhånden som konceptet rulles ud i flere lande og byer.

Sådan fungerer det

Når en kunde handler på en Shopify webshop, kan han fremover (fra udvalgte locations) vælge UberRUSH samme-dags-levering. Herefter er det blot at pakke ordren og booke afhentning af en UberRUSH kurér, som kan afhente pakken inden for få minutter!
Når en pakke er sendt afsted med UberRUSH, kan både afsender og modtager nemt og præcist tracke den i realtid – fra afhentning til levering.
Der er pt. endnu ingen release date for, hvornår app’en bliver sluppet løs i Europa, men vi tror på, at det er et spørgsmål om tid, før servicen bliver en realitet i de europæiske storbyer. Du kan selv holde øje med om UberRUSH app’en bliver tilgængeligt i dit område ved at se efter denne app:
Du kan desuden læse mere her

Har du brug for hjælp til annoncering, kan du række ud til et online markedsføringsbureau

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: