Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Inspiration til weekenden – Personlig evaluering giver personlig succes

Stop op, og tag et kig bagud…

Et succesfuldt Google Ads bureau såvel som marketing bureau, tager altid tid til at tænke strategisk. De fleste har store ambitioner om fx at have et godt job, være fit, have succes eller være en god far eller ven. Disse mål og tanker om egen person er langsigtede og ret uhåndgribelige, og det kan derfor være svært at stoppe op en dag og være tilfreds, med det du har opnået. Men hvorfor ikke sætte sig mål, som er realiserbare, og som gør det muligt for dig at være tilfreds og opnå en følelse af personlig succes?

Tag dig tid til at stoppe op og tænke over, hvad du har opnået inden for den sidste uge, måned, halve og hele år.

Om det er at have slæbt dig selv ud at løbe en tur en dag, hvor lysten bestemt ikke var til det, at have forkælet børnene med en tur i biografen eller at have fået en vigtig handel i hus på jobbet, så er der god grund til at give dig selv et mentalt klap på skulderen – for hvordan skal dine langsigtede ambitioner realiseres, hvis ikke du opnår de små succeser?

Et halvt år hos Compell

Compells historie er endnu ikke så lang, men det giver bestemt ikke mindre grund til at stoppe op og være tilstede i den udvikling, der løbende finder sted. Michael og Bjarke sad tilbage i 2011 og arbejdede i Bjarkes lejlighed med en drøm om,at Compell en dag skulle blive en ‘rigtig’ virksomhed. Meget er sket siden da og i følge de to partnere, begynder Compell i dag så småt at matche deres definition af en ‘rigtig’ virksomhed.
Det føles ikke som længe siden, at min lejlighed var Compell headquarters, og når vi til 1/8 flytter til nye lokaler, så vil vi have plads til at Compell kan udvikle sig endnu mere.
Et kig tilbage på Compell over det sidste halve år viser en stor udvikling. En af de mest markante udviklinger er antallet af personer på kontoret; i januar 2012 beskæftigede Compell 4 personer, mens vi i dag er 12 personer, der hver dag knokler for en række kunder og samarbejdspartnere. Pladsen på kontoret i Nørre Alle begynder derfor efterhånden at være en smule trang, og vokseværk hos Compell betyder, at vi til august vil være at finde i nye lokaler på Fredensgade 38 1. i Aarhus C.
Compell har også fået sig en række spændende kundeopgaver fx hos A.C. Perch’s Thehandel og Mammashop.dk. Mindre foretag har også fundet vej til Compell inden for et halvt år fx har vi fået vores hjemmeside www.compell.dk i luften, visitkort er trykt og der begynder at være en Compell-kultur summende på kontoret. Kulturen hos Compell indebærer en ugentlig kåring af “I am awesome”-award for ugens bedste resultat – alt mellem himmel og jord, men hertil hører også sommerhusture og at et godt resultat eller en nyhed fejres med marcipanbrød.
Der er sket meget hos Compell de sidste 6 måneder – mere end Michael og Bjarke turde drømme om, og vi er alle spændte på hvad den næste tid bringer.

Hvad har du opnået de sidste 6 måneder i dit liv – stort som småt?

 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: