Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Inspiration til weekenden – sommerferielæsning

Sommeren er så småt skudt i gang, og ferielæsningen skal findes frem.

De fleste af os bruger vel sommerferien på gode oplevelser med venner og familie, på at slappe af og ikke mindst på at lade batterierne op, til at det igen er arbejde, der står på programmet. Den danske sommer er som bekendt ikke helt tilregnelig, og her kan en god bog være et nyttigt redskab til at koble af og lade sig inspirere – uanset om det er på liggestolen i haven eller på sofaen, mens regnen siler ned udenfor.

4 bøger til ferielæsningen

Derfor vil jeg gerne give et bud på 4 bøger, som netop kan være en inspirationskilde og samtidig give et tiltrængt energiboost i din såvel som min sommerferie.

Energi

Af Tony Schwartz
En bog der kan give dine vaner et eftertjek, gøre dig mere produktiv og måske ændre, hvordan du lever og arbejder.

Motivation

Af Daniel H. Pink
Hvordan bliver du motiveret? Hvordan opnår du høj ydeevne og samtidig selvtilfredsstillelse? Det kan denne bog måske give dig svaret på.

Stop stealing dreams

Af Seth Godin
Skolen fortæller om de store ideer og tanker, der i tidens løb er kommet til verden – men hvordan skal nye ideer komme til, når vi udelukkende hører om eksisterende ideer? “If we keep doing what we’ve been doing, we’re going to keep getting what we’ve been getting.” Find en gratis version af bogen her.

Rework

Af Jason Fried og David Heinemeier Hansson, 37 Signals

En ‘how-to-do-bog’ om at opnå forretningsmæssig succes. 37 Signals fortæller om egne erfaringer, hvordan de går imod de fleste råd fra store kanoner, og hvordan de alligevel har opnået succes.

Hvilke gode bøger kan du anbefale?

Hvis du kender en bog, der er en anbefaling værdig, så del det meget gerne, og skriv en kommentar.
God sommerlæsning!
Vi er dit Google Ads og marketing bureau

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: