Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Intelligent brug af data – Oplæg v/ Bjarke Bekhøj til Succes Online Summit

Bjarke_2022
Bjarke Bekhøj
Direktør & Partner

I dag holder Bjarke oplæg ved Succes Online Summit i Aarhus – Du kan få adgang til slides fra oplægget. 
Bjarkes oplæg bærer titlen ”Google Analytics (Digital ledelse for SMV’er)”, og som titlen afslører, deler han ud af sin viden om Google Analytics.
Oplægget handler om, hvordan du kan bruge din indsamlede mængde data til at skabe viden, indsigt og målbare resultater for din virksomhed – samt hvordan du kan bruge Google Analytics og webanalyse til at prioritere din online indsats og få mest muligt ud af dit marketingbudget.

Fokus på digital ledelse for små og mellemstore virksomheder

Oplægget er en ud af fire oplæg under ”breakouts” i programmet, som har fokus på digital ledelse for små og mellemstore virksomheder, og som er målrettet dig, som er i en proces, hvor du går fra at være stifter til at lede ansatte.
Du kan således få konkrete værktøjer og indsigter, som er vigtige for din rolle som strategisk leder, og som kan være med til at sikre din virksomheds fremtidige vækst.

Havde du ikke mulighed for at deltage?

Hvis du ikke kunne deltage i Succes Online Summit, har du alligevel mulighed for at få indsigt i nogle af pointerne fra Bjarkes oplæg. Herunder kan du nemlig se (eller gense) slides fra oplægget:
https://www.slideshare.net/compell/oplg-v-bjarke-bekhj-succes-online-summit-aarhus-290617

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: