Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Interessante podcasts

Har du et øjeblik tilovers i bilen på vej til arbejde, på cykelturen, eller mens du vasker op, så var det måske en idé at bruge tiden på at lytte til et godt podcast. Her kan du høre alt mellem himmel og jord, og lade dig inspirere af forskellige mennesker, når du har tid.

Hvis du har interesse for marketing, trends, motivation og lignende, så bør du se nærmere på de 4 interessante podcasts, vi har fundet frem.

ITConversations

Denne række podcasts er for den it- og teknik-interesserede. Indslagene er om alt fra tekniske konferencer og handler derfor om meget mere end ‘bare’ it. Der udkommer næsten dagligt nye podcasts.

Harddisken

Harddiskens podcasts har en blød tilgang til teknologi. Emnerne er den teknologiske udvikling, og hvordan det påvirker vores kultur, samfund og den enkelte person.

TEDTalks

På TED finder du en række foredrag fra en masse spændende mennesker fra hele verden, der taler om alt fra motivation, marketing og drivkraft live fra TED-konferencer og -events. TED handler udelukkende om at sprede den gode ide.

So ein ding

Journalisten Nikolaj Sonne giver sit bud på en anmeldelse af alverdens gadgets. Hvilke muligheder, udfordringer og oplevelser  giver de? Nikolaj giver med hård hånd sin vurdering af alt fra tablets, robotstøvsugere og skibriller med GPS.

Alle disse podcasts er gratis og kan findes på Itunes. God fornøjelse 🙂

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: