Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Kom med Compell på Iværk&Vækst 2014. Helt gratis!

Kom med Compell på Iværk&Vækst i Hermans den 29. april 2014. Gratis!

I marts kunne vi fejre 3 år med Compell! Fødselsdagskagen nåede dog knap nok at sætte sig på sidebenene før vi havde forbrændt de farlige kalorier – for vi løber nemlig stærkt!
Som ung og vækstende virksomhed må man unægtelig have lidt krudt i røven og et par gode, slidstærke kondisko, for det går hurtigt, når først hjulene er sat godt i gang.

Kom godt i gang. Vi hjælper!

Har du egen virksomhed eller ønsker du at starte selv?
Du kan komme rigtig langt med en god idé og et fedt koncept – men det kan på den anden side også være uoverskueligt at gøre iværksætterdrømmen til virkelighed, hvis du ikke ved hvor du skal starte.
Hos Compell ved vi hvad det vil sige at løbe stærkt og tage alle de udfordringer op, som man kan støde på når man starter selv. Derfor er vi glade for at have vores egen stand og muligheden for at invitere dig gratis til dette års Iværk&Vækst, Danmarks største inspirationsforum for iværksættere og vækstvirksomheder, hvor vi vil dele ud af vores erfaringer og måske hjælpe dig et skridt videre mod din drøm.
På Iværk&Vækst får du mulighed for at suge masser viden og erfaring til dig, få inspiration til dit forretningskoncept og måske danne grundlag for nye partnerskaber og spændende samarbejder i fremtiden.
Læs mere eller book din gratis billet her
Iværk&Vækst har mere end 5000 besøgende hvert år – det perfekte sted for dig, der gerne vil udvide dit netværk og blive klogere på din virksomhed eller dit forretningskoncept.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: