Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Marketingbureauet Become etablerer ny bestyrelse

Marketingbureauet Become etablerer ny bestyrelse
Signe Vind Krogh-Jensen
Kommunikationskonsulent

Det digitale marketingbureau Become har ambitioner om at løfte virksomheden til et nyt niveau. Derfor etablerer virksomheden ny bestyrelse bestående af Henrik Jensen, Asger Munkholm og Mette Godsk Jensen.

Med målet om bygge en mere professionel virksomhed har Become netop konstitueret ny bestyrelse. Bestyrelsen skal bidrage med strategisk sparring og løfte virksomheden til et nyt professionelt niveau. 
“Med vores nye bestyrelse ønsker vi helt grundlæggende at bygge en bedre virksomhed – for både kunder, medarbejdere og ejerne. Vi har i et stykke tid ledt efter de helt rigtige kandidater til at hjælpe os, og dem har vi fundet nu. Henrik, Mette og Asger er alle enormt kompetente og tør at tænke stort og visionært med os,” siger Bjarke Bekhøj, direktør og partner i Become.

Bestyrelsens formand Henrik Jensen er administrerende direktør i rådgivningsvirksomheden Brandse & Co og har derigennem en stor viden om bureaudrift.

“Become har en unik kultur og et uforløst potentiale til at bygge en endnu stærkere position på det danske bureaumarked. Det glæder jeg mig til at være en del af og bidrage til sammen med Mette og Asger,” siger Henrik Jensen, bestyrelsesformand hos Become.  

Henrik Jensen får i bestyrelsen selskab af Mette Godsk Jensen, der er partner i Implement Consulting Group og har stor erfaring med at arbejde med mennesker og organisationer. Tredje medlem af bestyrelsen er Asger Munkholm, der er på hjemmebane i de mere marketing nørdede ting. Asger er Head of Marketing & Media hos WhiteAway Group og har derudover erfaring fra bureausiden fra hans tid hos det nordjyske bureau Clienti.

En forretning i vækst

Become blev stiftet i 2020 ved en fusion af bureauerne Beruf og Compell, der hver har taget 10 års erfaring i branchen med sig. Med sammenlægningen skabte de to virksomheder et fælles fundament for at skabe vækst – og indtil videre er det gået godt. 

På trods af nedlukninger og hjemmearbejde i 2020 og 2021 har Become formået at fastholde og få nye kunder. Det har ført til nye ansatte på tværs af kontorer i både Aarhus, København og Holstebro, samt nyt kontor i Aalborg. Become beskæftiger i alt 29 medarbejdere og forventer at ansætte flere nye kollegaer den kommende tid.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: