Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Movember hos Compell

Det kolde mørke efterår har ramt Danmark. Den isnende vind rusker i de nøgne træerne, og kulden går gennem marv og ben. Regnen pisker mod ruden, og vejret er i det hele taget bare gråt og trist.
Det er nu man skal ruskes ud af mørket for det er tid til Movember. Sæsonen for overskæg er skudt i gang og Compell vil være med.
Movember er et verdensomspændende fænomen, som sætter fokus på mænds sundhedsproblemer. Her er specielt prostatakræft i centrum og målet for Movember er at samle penge ind til forskning i håbet om at mindske dødstallene i fremtiden.
Movember går simpelt og enkelt ud på at mænd verden over, i november måned, lader overskægget gro og bliver levende reklamesøjler for fænomenet, samtidig med at de samler penge ind.
Movember i lille Danmark
I Danmark er prostatakræft den kræftsygdom der rammer flest mænd:

  • I gennemsnit dør 1 mand hver 8. time af Prostatakræft.
  • 20.100 mænd har prostatakræft i Danmark.
  • Hvert år får 3.700 mænd konstateret prostatakæft – det svarer til mere end 10 mænd om dagen.
  • I Danmark dør 1.120 mænd af prostatakræft hver år.

Compell støtter Movember – Gør du?
Kræftsygdommen går ikke ind for forskelsbehandling og det kan ramme hvem som helst. Det kunne være din far, din bror, din kæreste, din mand eller din søn.
Hos Compell er vi så heldige at vi har 6 unge fyre som i en god sags tjeneste, gennem hele november, lader overskægget gro. I kan løbende følge med i skæggets vækst her på bloggen og på Compell and friends
Støt Compell teamet her.
Læs mere om Movember og hvordan man støtter her, så kom til tasterne, støt et godt formål og vær awesome.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: