Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Nye ansigter hos Compell

To nye medlemmer af Compell-teamet

Der sker rigtig meget hos Compell og ikke mindst blandt vores medarbejdere – med to nye Compell-skud på stammen. I samarbejdet med Compell vil du nu kunne støde på to nye ansigter på holdet, Martin Kirk og Stinne Maria Petersen. Vi er rigtig glade for at kunne byde Martin og Stinne velkommen til teamet og at kunne tilbyde vores kunder et endnu stærkere hold, der kan være med til at skabe resultater og nå vores såvel som vores kunders målsætning.

Martin Kirk, Online Marketing Konsulent

Martin er Compells konsulent inden for online marketing. Han er engageret og målrettet i arbejdet med at skabe resultater, der kan flytte forretning. Martin arbejder seriøst og er meget interesseret i internettet og dets mange muligheder. Dette kombineret med erfaring som kunderådgiver og IP agent er han i stand til at varetage opgaver bl.a. inden for søgemaskineoptimering, annoncering og rapportering.
Hos Compell bliver min hobby til et arbejde, og hvad er bedre end det?
Læs mere om Martin og hans rolle hos Compell.

Stinne Maria Petersen, Creative Writer

Stinne trådte i Compell-skoene i starten af marts, hvor hun vil fungere som kreativ skribent. Hun har netop afsluttet sin cand.it og har derfor blod på tanden for at komme i gang med at bruge og udvide sine tilegnede komptencer. Hos Compell vil Stinne bl.a. beskæftige sig med online marketing, email-marketing, tekster til web og grafiske opgaver. Stinne er især stærk inden for sine sproglige kompetencer, og hun vil derfor hovedsagelig beskæftige sig med artikelskrivning og forfatterskab af indhold til vore kunder.
Velskreven tekst, glad søgemaskine, opmærksom modtager. Det er starten på mit Compell-eventyr.
Læs mere om Stinne og hendes rolle hos Compell.
Vi byder Martin og Stinne et hjerteligt velkommen og glæder os til et fortsat samarbejde med dem.
Vi er dit foretrukne Google bureau

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: